IONUŢ MOŞTEANU: ''Prefecţii USR PLUS nu îşi vor da demisia''

G.U.
Politică / 7 septembrie 2021

''Prefecţii USR PLUS nu îşi vor da demisia''

Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat astăzi că membrii de partid care ocupă funcţii în eşalonul doi al Guvernului nu îşi vor da demisia, potrivit Agerpres.

"Colegii mei rămân acolo. Ăsta nu este guvernul lui Florin Cîţu. Florin Cîţu a fost pus să îl conducă, să administreze acest guvern de coaliţie. A dovedit că nu poate, însă nu este guvernul dânsului. Colegii mei rămân acolo. Dacă vrea să îi dea afară, să îi dea afară. La câte abuzuri a făcut Florin Cîţu în perioada asta, nu m-ar mira să mai facă încă unul", a spus Moşteanu la Palatul Parlamentului, întrebat dacă membrii USR PLUS din eşalonul doi din aparatul de stat - prefecţi, subprefecţi - vor demisiona şi ei.

Acesta a afirmat că nu se pune problema nici de demisii din funcţiile de conducere ale Parlamentului, cum ar fi la Senat, unde preşedinte este Anca Dragu, care este tot o funcţie politică.

"Nu discutăm de Parlament aici. Parlamentul funcţionează foarte bine, în comisii, în plen, discuţia este doar despre guvern. Trebuie să plece Florin Cîţu", a afirmat acesta.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Normal ca nu si da demisia,trag nadejde ca se intorc la ciolan,circ si manipulare grosolana iar noi stam si ne uitam cum preturile,facturile cresc

    asa se intampla cand ajunge ursul la miere....

    Nu isi dau demisia pentru ca se gandesc la cetateni. USR se gandeste numai la cetateni. Clotilda este un exemplu foarte bun. Dupa ce a obtinut stare de urgenta la S1, s-a carat in concediu si de acolo de unde a plecat se lupta cu mafia.

    Deci cand este psd la putere si pune andrusci in functii se gandesc la popor, cand vine usr+ si aduce oameni capabili in toate posturile se cheama ca sunt la ciolan si miere. Interesant

    1. Se cheama ca haosul politic care urmeaza, iminenta anticipatelor si criza economica vor lasa USRPLUȘ fără cele 800 000 voturi.

      Oamenii USR sun capabili la ce? Inteleg ca Dan Barna si ai lui au demisionat deoarece nu pot implementa propriile masuri de guvernare. Ca se lupta in coalitie cu furtul din banul public programul ,Anghel Salighni" care oricum a trecut de Guvern cu toata opozitia USR. Deci inca o data, oameni capabili la ce?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb