IONUŢ STROE, PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL PNL: "Politizarea şi propaganda în cazul Bâstroe trebuie să înceteze"

D.T.
Miscellanea / 23 februarie 2023

"Politizarea şi propaganda în cazul Bâstroe trebuie să înceteze"

Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL a transmis astăzi că politizarea şi propaganda în cazul Bâstroe trebuie să înceteze, informează News.ro. "La fel şi pe restul de subiecte anti-Ucraina care sunt împinse, în mod forţat, într-o poleială propagandistică, manipulatoare. Trebuie să ne opunem ferm încercărilor disperate ale unora de a alimenta acest război hibrid, a cărui componentă informaţională - de fake news şi propagandă rusească", a mai arătat reprezentantul PNL.

"Trebuie să înţelegem cu toţii, la nivelul societăţii, al clasei politice şi al presei, că abordarea panicardă şi distorsionată a unor teme în spaţiul public în aceste zile e profund nocivă. Vedem speculate intoxicări pe subiecte care ştim bine că întotdeauna se rezolvă cu respectarea legii şi a procedurilor, cu dialog interinstituţional coerent şi cu atenţie la contextul geopolitic în care ne aflăm", spune purtătorul de cuvânt al PNL.

"La fel şi pe restul de subiecte anti-Ucraina care sunt împinse, în mod forţat, într-o poleială propagandistică, manipulatoare. Aşa cum spuneam şi ieri, acest nou zgomot al portavocilor Moscovei vine în contextul vizitei preşedintelui american şi al discuţiilor purtate cu preşedintele României, Klaus Iohannis, şi cu ceilalţi şefi de state din formatul B9 - în contextul lumii civilizate adică, al consolidării relaţiilor şi parteneriatelor strategice cu NATO şi UE", afirmă Stroe.

"Trebuie să ne opunem ferm încercărilor disperate ale unora de a alimenta acest război hibrid, a cărui componentă informaţională - de fake news şi propagandă rusească - are singurul scop de a zdruncina principiile democraţiei, ale siguranţei românilor şi ale apartenenţei noastre la alianţele şi structurile care condamnă crimele împotriva umanităţii ale regimului Putin. Lumea civilizată luptă pentru dreptul la viaţă, iar locul nostru trebuie să rămână de această parte", mai spune Ionuţ Stroe.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, ieri, referindu-se la scandalul legat de Canalul Bâstroe, că ucrainenii trebuie să fie sprijiniţi în acest moment, nu certaţi, iar discuţia trebuie făcută cu date certe, referitoare la lucrările care au efectiv loc. Şeful statelor le-a recomandat politicienilor români să se ocupe de alte teme, până va fi clarificată situaţia de la Bâstroe, menţionează sursa.

"Nu mi se pare oportun pentru România. Aceste chestiuni care duc la o tensionare a relaţiilor bilaterale, atunci pot fi găsiţi şi la noi şi în Ucraina unii mulţumiţi şi unii nemulţumiţi, dar vă asigur că vor fi şi care se bucură în Moscova", a adăugat Iohannis.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. in general interesul romanului pentru ecologie e intre scazut si inexistent iar daca sunt interese se aud frecvent chiar voci antiecologiste dar relatarile despre ce se intampla pe Bastroe suna de parca ar depasi suma tuturor crimelor impotriva naturii facute de romani in ultimii 100 de ani.

    Ca bine zici ba stroe!spune-le si lui ciuca iohanis si aurescu.

    Nesimtitii de ucrainieni isi bat joc de noi si de minoritatea romaneasca din ucraina iar voi mintiti si manipulati ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.gunoiul nu dispare daca-l bagi sub pres ba stroe.o sa vedeti asta la alegeri.sper sa nu va mai vad in parlament in viitoarea legislatura. 

    1. Bine zici,frate

      Daca lor nu le pasa de statutul romanilor din Ucraina, de ce le'ar pasa de pelicanii si pestii din Romania?

      Dupa alegerile urmatoare, PNL ar trebui sa ramane in afara Parlamentului si sa aiba soarta PNTCD. 

    Apărătorii Deltei sunt agenți KGB:)

    Dacă Delta va fi distrusă, ar trebui trimiși toți să se plimbe cu bărcuțe prin nămolul plin de șerpi și pești morți. 

    Ce tupeu are PNL-ul asta fiindca Stroe e doar un purtator de cuvant deci aceasta este opinia acestui partid de doi bani.Atat ii intereseaza pe ei de tara noastra,ucrainenii dragheaza de zor,fac lucruri care dauneaza intereselor Romaniei iar daca zici ceva in interesul tarii tale esti anti-ucrainean.Sa presupunem ca suntem anti-ucraineni,care este problema,suntem cumva obligati sa-i iubim si sa le toleram toate nesimtirile?PNL sa candideze in Ucraina fiinca in Romania va avea soarta pe care a avut-o partidul lui Basescu,ce s-a intamplat cu USR-ul e nimic fata de ce vor pati astia.

    La alegeri sper ca romanii,

    sa voteze interesele tarii 

    Imi este rusine ca am fost membru PNL.

    1. Eh, nimeni nu e perfect.

      Eh, nimeni nu e perfect.

    Mars ma tra.dat.or de tara la gulag cu tine.

    IONUT STROE TRADATOR DE TARA !

    Când era vorba de autostrăzi, hidrocentrale și alte obiective de interes național toate ONG- urile săreau în sus că vezi doamne dispare "croitorul de pădure " = un dăunător sau un peștișor. Acum nimic, tăcere totală. Bine, să ne înțelegem, toate autoritățile statului știau ce se întâmplă pe Bîstroe de anul trecut dar nu au spus nimic până nu s-a sesizat presa. Asta e ... oricum dacă au adâncit doar nu o să pună mâlul la loc. În rest cam asta este poziția noastră ca țară adică " poziția ghiocelului".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb