IPG Health îşi extinde prezenţa în ţara noastră prin alianţa MCCANN Health Brain & Heart

V.G.
Companii / 24 noiembrie 2022

IPG Health îşi extinde prezenţa în ţara noastră prin alianţa MCCANN Health Brain & Heart

IPG Health formează o alianţă strategică cu Brain & Heart Communications din România, pentru a oferi sprijin clienţilor globali în extinderea business-ului pe pieţele din România şi din Europa Centrală şi de Est, arată un comunicat de presă transmis redacţiei. Ca urmare a afilierii, agenţia se numeşte MCCANN HEALTH BRAIN & HEART.

Potrivit sursei citate, colaborarea strategică adaugă expertiza extinsă, resursele specializate şi dimensiunea globală a business-ului IPG Health la experienţa vastă în comunicare medicală integrată a agenţiei locale. Procesul de afiliere este parte din demersul mai larg al IPG Health de a oferi cele mai potrivite resurse şi expertiză clienţilor săi.

"Parte din frumuseţea IPG Health este diversitatea de agenţii din reţeaua fără rival pe care am reuşit să o creăm la scară globală. Europa Centrală şi de Est este o piaţă cu potenţial de creştere foarte important pentru clienţii noştri globali iar prin afilierea McCann Health Brain & Heart vom reuşi să contribuim la dezvoltarea business-ului clienţilor noştri în regiune", declară Saturnino Izquierdo, President of Global Client Solutions for Intenational Markets pentru IPG Health.

Cu sediul în Bucureşti, McCann Health Brain & Heart este condusă de Ruxandra Vasilescu, un veteran al industriei de comunicare şi advertising, cu peste 16 ani de experienţă. Ruxandra a făcut parte din proiectele globale McCann Health începând din anul 2015 şi are un palmares de peste 70 de premii locale şi internaţionale, inclusiv în cadrul Cannes Lions Health.

"Viziunea noastră este de a crea comunicarea medicală integrată de care este nevoie în CEE pentru adopţia şi lansarea de noi produse, tehnologii sau servicii de sănătate. Echipa este definită de o ‚obsesie sănătoasă' de a transforma oportunităţile de business în acţiuni de informare, educare şi engagement al publicului", declară Ruxandra Vasilescu, Managing Director. "Suntem mândri de campaniile de comunicare medicală create de-a lungul timpului, de parteneriatele cu asociaţiile de profesionişti în domeniul sănătăţii şi de colaborările cu centre de inovaţie, ONG-uri şi asociaţii de pacienţi", adaugă aceasta.

McCann Health Brain & Heart înseamnă o echipă de mai bine de 30 de creativi, strategi şi consultaţi în domeniul comunicării medicale. Managementul este asigurat de Marius Geantă, fondatorul Centrului de Inovaţie în Medicină în funcţia de Medical Director; Raluca Andreica - Creative Director, Andrei Alexandru - Head of Strategy şi Oana Călin, Account Director.

"Prin McCann Health Brain & Health , o nouă agenţie full-service şi prin echipa valoroasă din România, sub conducerea Ruxandrei, continuăm să ne afirmăm misiunea de a aduce plus valoare clienţilor, brandurilor şi echipei noastre", declară Joerg Hempelmann, President, IPG Health Europe.

Lista de clienţi ai McCann Health Brain & Health include un spectru variat de organizaţii medicale începând cu companii farmaceutice globale până la producători de device-uri medicale şi furnizori de servicii medicale. Agenţia este unul dintre hub-urile regionale ale reţelei din Europa Centrală şi de Est, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb