IRI TRAVEL: 2022 va fi anul litoralului Mării Negre

S.B.
Miscellanea / 11 februarie 2022

2022 va fi anul litoralului Mării Negre

IRI Travel anunţă lansarea ofertelor tip early booking pentru sezonul estival 2022, sub genericul "Vacanţă la Marea Neagră".

Turiştii speră că acest an va aduce finalul pandemiei. Majoritatea rezervă pachete turistice pentru destinaţii apropiate iar litoralurile românesc şi bulgăresc ale Mării Negre conduc în topul rezervărilor.

Sezonul estival 2022 aduce pentru litoralurile românesc şi bulgăresc reduceri early booking de până la 50%, avansuri mici care încep de la 10% şi achitarea diferenţei cu 10 - 15 zile înainte de check-in pe cele mai multe oferte. Astfel turiştii beneficiază de reducerile maxime de early booking asumându-şi un risc foarte mic, deoarece pe majoritatea ofertelor avansul este rambursabil. Efortul financiar al acestora este minim pentru că vor achita

diferenţa de bani în cazul vacanţelor de vară abia peste 6-7 luni. Turiştii vor fi protejaţi total şi faţă de situaţia variantelor de Covid-19, dacă acestea vor mai fi prezente la momentul verii.

Ţinând cont de experienţa ultimilor doi ani, când în timpul sezonului estival condiţiile de călătorie în România şi Bulgaria au fost relaxate şi de faptul că sunt şanse ca în acest an

să se încheie pandemia, specialiştii IRI Travel consideră că pentru destinatiile de pe litoralul Mării Negre se va înregistra o cerere mai mare decât anul precedent.

"Cele mai bune tarife se pot obţine datorită rezervărilor tip early booking. Turiştii se interesează deja de aceste oferte speciale şi au început să rezerve. Până la urmă, ofertele early booking asigură un preţ imbatabil şi siguranţa hotelului şi a staţiunii preferate pentru turişti, iar pentru agenţiile de turism şi pentru hotelieri asigură un rulaj extrem de bine venit cu mult timp înainte de debutul sezonului estival. În cazul litoralului românesc, avem avantajul voucherelor de vacanţă, care sunt acordate din nou, precum şi avantajul diversificării ofertelor. Iar litoralul bulgăresc atrage prin tarifele imbatabile şi prin serviciile all inclusive de calitate, căutate de către toţi turiştii dar în special de către familiile cu copii. Observ un optimism destul de ridicat, cel puţin pentru sezonul estival 2022, faţă de cele două litoraluri dragi nouă: atât cel românesc, cât şi cel bulgăresc. Sunt convins că reducerile mari, preţurile excelente şi condiţiile bune de pe litoralul Mării Negre vor învinge cu siguranţă în acest an tulpina Omicron! Avem un litoral al Mării Negre, împărţit între două ţări. Dacă reunim ambele părţi, această rivieră reprezintă destinaţia de bază a românilor, ca număr de turişti. Există preţuri pentru toate buzunarele. Dacă Bulgaria stă excelent la capitolul hotelurilor în regim all inclusive, mă bucură că şi pe litoralul românesc sunt, la ora actuală, aproape 40 de hoteluri cu astfel de servicii. Am constatat că în ambele ţări au fost făcute investiţii noi, în modernizări sau în hoteluri noi. Cu siguranţă că 2022 ne va oferi surprize şi mai plăcute la Marea Neagră", declară Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb