IRI Travel: "Creştere semnificativă a vânzărilor din noiembrie faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut"

T.B.
Companii / 29 noiembrie 2023

IRI Travel: "Creştere semnificativă a vânzărilor din noiembrie faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut"

În cadrul Târgului Online de Turism din luna noiembrie, IRI Travel, unul dintre cei mai cunoscuţi touroperatori din România, a analizat evoluţia vânzărilor pentru destinaţiile sale principale, se arată într-un comunicat al IRI Travel, remis redacţiei. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, rezultatele înregistrează creşteri remarcabile: Bulgaria: +59%, Grecia: +95%, România: +71%, Turcia: +91%. Totalul vânzărilor pentru luna noiembrie a înregistrat o creştere de 60% faţă de 2022, informează sursa.

Iată care sunt staţiunile şi regiunile care au înregistrat cele mai mari creşteri, aşa cum se arată în comunicat:

"Nisipurile de Aur: +98%

Sunny Beach: +105%

Halkidiki: +110%

Thassos: +122%

Mamaia: +105%

Jupiter: +97%

Kusadasi: +92%"

Cele mai căutate staţiuni de pe litoralul bulgăresc sunt Nisipurile de Aur, Sunny Beach şi Albena, iar de pe litoralul românesc, Mamaia, Jupiter şi Olimp. În cazul Greciei, topul este condus de Halkidiki, Thasos şi Riviera Olimpului, iar în al Turciei, de Kuşadasi, Antalya şi Bodrum, informează sursa citată.

Potrivit CEO-ului IRI Travel "Observăm că turiştii continuă să îşi rezerve vacanţele cu anticipaţie pentru a beneficia de reduceri substanţiale (Black Friday, early booking, reducerile practicate la târg). Căutările se axează pe ofertele cu discounturi mari şi avansuri de plată cât mai mici. Târgul nostru online s-a încheiat cu rezultate foarte bune, dar ofertele Early Booking continuă să fie valabile. Românii doresc să călătorească şi au recăpătat încrederea în ofertele Early Booking. La ora actuală, avem o predictibilitate mult mai mare decât anul precedent", declară Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Majoritatea ofertelor Early Booking implică o plată iniţială de doar 10%, potrivit comunicatului. Al doilea avans se efectuează la încheierea perioadei Early Booking, variind între 10-20%, în funcţie de destinaţie, menţionează IRI Travel. Diferenţa se achită cu 21-30 de zile înainte de plecarea în vacanţă. Ofertele Early Booking au praguri distincte, cu cele mai mari reduceri aplicate până pe 31 decembrie 2023, variind între 20-30%, se mai arată în comunicat. Majoritatea ofertelor de târg şi de Black Friday au avut condiţii de plată mai stricte care au presupus avansuri de 30 - 50% sau chiar cu plata integrală, transmite sursa. Până la 30 noiembrie, IRI Travel încă mai are valabile oferte cu reduceri de Black Friday, potrivit comunicatului.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb