ÎŞI SCHIMBĂ IDENTITATEA "Coilprofil" preia denumirea brandului său major - METIGLA

Alina Vasiescu
Ziarul BURSA #Internaţional / 18 iulie 2018

"Coilprofil" preia denumirea brandului său major - METIGLA

Societatea pregăteşte investiţii de şase milioane de euro pentru următorii doi ani

"Coilprofil", companie belgiană specializată în producţia de învelitori şi sisteme metalice, prezentă în Româ­nia de 18 ani, îşi schimbă denumirea şi logoul, devenind METIGLA, informează societatea.

Liviu Mistodinis, director general al METIGLA, declară: "Procesul de rebranding a venit natural, din dorinţa de a simplifica, de a fi mai clari şi mai transparenţi, atât faţă de noi, intern, cât şi faţă de partenerii noştri. Astăzi, suntem într-o nouă etapă, care ne găseşte mai puternici, cu planuri ambiţioase, de a ne extinde la nivel internaţional. De aceea, am decis să preluăm denumirea celui mai puternic şi de notorietate brand din portofoliul nostru - METIGLA, care şi-a dovedit forţa şi impactul de-a lungul anilor, fiind asociat atât produselor noastre, cât şi companiei. Noua identitate nu aduce schimbări majore în gama de produse sau în sistemul organizatoric al companiei".

Odată cu rebrandingul, compania anunţă lansarea a două noi profile de ţiglă metalică, integrarea unor sisteme informatice performante şi investiţii de şase milioane de euro pentru următorii doi ani.

"În luna iulie am lansat un model nou de ţiglă metalică, Teck, un profil modular care imită acoperişul din şindrilă. Începând cu luna septembrie, va fi disponibil încă un profil, Mira, model destinat caselor cu arhitectură inspirată din zona mediteraneană", a menţionat Liviu Mistodinis.

Până în anul 2020, METIGLA intră într-o etapă de investiţii care presupune extinderea spaţiilor de producţie şi depozitare, instalarea unor linii noi de producţie şi modernizarea celor exis­tente, precum şi dezvoltarea cunoştinţelor profesionale ale angajaţilor, în special în cadrul echipei comerciale, de calitate, producţie şi logistică.

Compania estimează că afacerile sale vor creşte cu 20% comparativ cu anul trecut, subliniind: "Trendul ascendent va fi susţinut de toate diviziile de produse, în special de producţia de panouri termoizolante cu vată minerală şi de profile zincate". METIGLA fabrică produse pentru segmentele industrial, rezidenţial şi pluvial, iar capacitatea sa de producţie este de aproximativ 30.000 de tone anual.

METIGLA, companie cu capital belgian, specializată în producţia de învelitori şi sis­teme metalice, cu o fabrică la Ceptura (Prahova), produce sisteme complete pentru acoperiş şi hale metalice: ţiglă metalică, tablă prefalţuită, sisteme pluviale, tablă cutată, panouri termoizolante şi profile zincate, la cele mai înalte standarde europene de calitate. Investiţia în unitatea de producţie s-a desfăşurat în mai multe etape. Produsele METIGLA sunt comercializate în toată ţara, prin distribuitori şi constructori, dar şi extern.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb