Italia trimite echipamente de protecţie sanitară personalului medical de la noi

G.B
Miscellanea / 26 octombrie 2021

Italia trimite echipamente de protecţie sanitară personalului medical de la noi

Reprezentanţii Confindustria Romania, au semnat astăzi un protocol strategic de colaborare cu reprezentanţii Federatiei Sanitas din Romania, prin intermediul căruia cele doua entităţi îşi propun dezvoltarea de acţiuni comune cu scopul de a îmbunătăţi siguranţa sanitară a personalului din structurile medicale şi nivelul de sănătate al populaţiei de la noi, demonstrând astfel solidaritatea Italiei faţă de ţara noastră, care traversează momente dificile, conform unui comunicat remis redacţiei.

Protocolul a fost semnat de Preşedintele Confindustria Romania, Giulio Bertola şi de Preşedintele Federatiei Sanitas din România, Leonard Sorin Barascu.

Potrivit sursei citate, o primă iniţiativă concretă a acestui protocol strategic o reprezintă donarea din partea Confindustria Romania de echipamente inovatoare de protecţie medicală (halate chirurgicale şi combinezoane) către Federatia Sanitas din Romania. În urmatoarele zile, Sanitas va pune aceste echipamente medicale la dispoziţia personalului medical din unele centre covid din Bucureşti. Echipamentele de protecţie sunt realizate cu ajutorul tehnologiei italiene immunolution plus, care oferă un grad maxim de protecţie dar şi de confort, nelăsând fluidele să pătrundă prin ţesătură, permiţând însă în acelaşi timp pielii să respire.

Acest lucru a fost posibil graţie asociatului Confindustria Romania, Lorenzo Pera, fondator al renumitului brand internaţional "Original Marines", care pe perioada pandemiei, a mutat cercetarea ştiinţifică în ceea ce priveşte ţesăturile de la domeniul sportului şi modei către protecţia medicală. Astfel a luat naştere această gamă de produse inovatoare immunolution plus cu scopul de a oferi un sprijin concret în depăşirea dificultăţilor generate de pandemie, îmbunătăţind condiţiile de muncă ale personalului medical, expus zi de zi riscului de infectare în contextul acestei pandemii.

Confindustria România, care s-a implicat activ încă de la începutul pandemiei în lupta împotriva Covid-19, anunţă că vor urma în scurt timp şi alte etape ale protocolului de colaborare încheiat cu Federaţia Sanitas din România şi că se va ocupa să aducă în ţară şi alte tehnologii inovatoare în domeniul medical, prin intermediul cărora doreşte să ofere sprijin concret activităţii medicale din ţara noastră, precum şi realizării planului de vaccinare, se arată în comunicat

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb