IULIAN DUMITRESCU, CONGRES PNL: ''Alegem personalitatea politică în care românii au cea mai mare încredere''

G.U.
Politică / 10 aprilie 2022

Iulian Dumitrescu (Sursă foto: Facebook)

Iulian Dumitrescu (Sursă foto: Facebook)

Prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu a declarat că liberalii îl aleg, astăzi, pe premierul Nicolae Ciucă în funcţia de preşedinte, personalitatea politică în care românii au cea mai mare încredere, arătând şi că acesta va avea o misiune ''mai dificilă şi mai provocatoare'' decât cele din Irak sau Afganistan, o misiune care ''va modela'' viitorul partidului, informează Agerpres.

"Astăzi alegem personalitatea politică în care românii au cea mai mare încredere. Astăzi partidul se uneşte în spatele unui lider în care românii au cea mai mare încredere - premierul României, Nicolae Ciucă", a spus Dumitrescu, la Congresul extraordinar al PNL.

Acesta a afimat că potenţialul economic al României este unul ''excepţional, extraordinar, uriaş''.

"Aşa este potenţialul economic al României şi nu-mi place că pleacă grâu din ţară şi importăm făină sau că după ce o generaţie întreagă a făcut foamea înainte de 1989 ca să achite datoria externă în ultimii ani ne-am împrumutat masiv şi scump pentru consum. Nu-mi place să văd că două ţări vecine - Ungaria şi Austria - au două mega companii petroliere fără să aibă un strop de petrol sau că ne-am bătut joc de miliarde de euro din fonduri europene pe care le-am dat înapoi din cauza unor incompetenţi şi nu-mi plac multe altele, la fel cum nu vă plac nici dumneavoastră, dar am speranţa, credinţa, încrederea că putem să ne dezmeticim. Avem nevoie de autostrăzi, de căi ferate, de Dunăre navigabilă şi de Portul Constanţa, avem nevoie de mai multe hidrocentrale, eoliene, fotovoltaice, reactoare şi de gazele din Marea Neagră. Avem nevoie de cele câteva milioane de români care abia aşteaptă să se întoarcă acasă. Avem umbrela NATO şi suntem membri ai UE. Infrastructură. Energie, forţă de muncă, NATO şi UE - Avem tot ce ne trebuie pentru a clădi un viitor măreţ, o Românie la care visăm cu toţii, cu PNL într-o singură direcţie, înainte şi mai bine pentru români în Europa", a arătat Dumitrescu.

Prim-vicepreşedintele PNL l-a descris pe Nicolae Ciucă drept un om calm.

"Este cea mai mare calitate a unui om destinat să conducă, spunea marele Napoleon Bonaparte, şi dumneavoastră sunteţi un om calm, care, de astăzi, când va vorbi va avea în spatele lui toată forţa PNL, cu o istorie de 147 de ani şi cu sute de mii de membri în toată ţara, care de astăzi va avea o misiune mai dificilă şi mai provocatoare decât cele din Irak sau Afganistan, o misiune care va modela viitorul PNL, o misiune pentru toţi românii. Guvernaţi bine ţara, domnule prim-ministru! Îndepliniţi această misiune şi toţi vă vom urma!", a conchis Iulian Dumitrescu.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. voi intre voi aveti incredere , care romani ? sau in sondajele lui pieleanu si altii ca ei vizate de securitate , va mintiti singuri . nici un partid care a fost pina acum la putere nu prezinta incredere , sintem cei mai saraci din Europa gargaragiilor !

    ...

    1. Cum ati ajuns la acest adevar? In urma cu sase luni altul era regele statisticilor voastre.va mintiti intre voi ca sa va faceti curaj:;Poate cu asta o sa rupem gura targului (targul Frumos).daca tara nu mai are increderein voi ,puteti desemna ca sef pe Iohanis( care e cel mai iubit dintre pamanteni , hic ) si tot nu ne convingeti.Folositi sita,ciurul.strecuratoarea si ce ramane poate continua activitatea politica liberala.Comunisti revopsiti ce sunteti,unde sunt idealurile liberale,demagogi ordinari ai celor ce un secol s-au luptat pentru Romanie (si pentru ei cateodata).VAI de voi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb