Joao Brigido a fost numit director al fabricii Philip Morris România

Comunicate de presă / 28 septembrie 2021

Joao Brigido a fost numit director al fabricii Philip Morris România

Philip Morris International (PMI) l-a numit pe Joao Brigido în funcţia de Manufacturing Director al fabricii Philip Morris România, începând din 1 august 2021. Joao Brigido preia mandatul de la Herman Van Staalduinen, care a condus fabrica în ultimii 4 ani şi a fost numit New Products and Technologies Introduction Program Director în cadrul Philip Morris International, conform unui comunicat remis redacţiei.

Fabrica Philip Morris România din Otopeni se află în centrul strategiei PMI de a înlocui ţigările cu produse cu risc redus ca urmare a investiţiei de peste 500 de milioane de dolari pentru a dezvolta capacităţi de producţie a consumabilelor pentru IQOS, sistemul electronic de încălzire a tutunului dezvoltat de PMI. Peste 92% din producţia de consumabile pentru IQOS a fabricii Philip Morris România este exportată în 54 de pieţe de pe 5 continente.

Joao Brigido s-a alăturat echipei Philip Morris Portugalia în 1999. De atunci, a deţinut funcţii în companii afiliate Philip Morris International în mai multe ţări, inclusiv funcţiile de Director Operations pentru Philip Morris Coreea de Sud şi Director Operations pentru Philip Morris Brazilia. În 2019, a fost numit Director Operations în cadrul Philip Morris Filipine şi a condus fabricile din Batangas şi Marikina.

"Mă bucur să îmi aduc contribuţia în continuare la transformarea companiei şi la construirea unui viitor fără fum. Îl felicit pe predecesorul meu pentru că a transformat fabrica din Otopeni într-una dintre cele mai importante şi moderne unităţi de producţie din cadrul Philip Morris International, cu un impact semnificativ economic şi din punct de vedere a respectului faţă de mediu. Investiţiile în fabrică, în oameni şi în cercetarea şi inovaţia pentru dezvoltarea unor noi produse vor continua pentru a asigura un viitor mai bun pentru milioanele de fumători adulţi care altfel ar continua să fumeze.", a declarat Joao Brigido, Director Manufacturing, Philip Morris România.

Philip Morris România este un afiliat al Philip Morris International, companie care transformă industria tutunului pentru a construi un viitor fără fum. Viziunea PMI este de a înlocui ţigările cu produse cu risc redus care - deşi nu sunt lipsite de riscuri - sunt o alegere mult mai bună decât continuarea fumatului. Fabrica Philip Morris din Otopeni se numără printre cele opt fabrici din lume care produc consumabile pentru IQOS, dintre care trei sunt în Uniunea Europeană (România, Grecia şi Italia).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb