Joe Biden promite o reacţie rapidă şi dură în cazul anexării unor teritorii ucrainene de către Rusia

G.D.
Internaţional / 24 septembrie 2022

Joe Biden promite o reacţie rapidă şi dură în cazul anexării unor teritorii ucrainene de către Rusia

Statele Unite "vor lucra cu aliaţii şi partenerii pentru a impune Rusiei măsuri economice suplimentare rapide şi severe" dacă Moscova va anexa teritorii din Ucraina, a avertizat ieri preşedintele american Joe Biden, informează AFP, conform Agerpres.

"Referendumurile Rusiei sunt un simulacru, un pretext fals pentru a încerca să anexeze cu forţa părţi ale Ucrainei", a denunţat preşedintele american, care a adoptat deja mai multe seturi de sancţiuni economice şi financiare împotriva regimului Putin.

În regiunile ucrainene Doneţk, Lugansk, Zaporojie şi Herson, ocupate de forţele ruse, a început ieri votarea la referendumurile pentru unirea cu Rusia, care va dura până marţi.

Purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, a declarat că decizia ulterioară privind anexarea acestor regiuni, care reprezintă aproximativ 15% din teritoriul Ucrainei, va fi una rapidă.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Probabil va trimite pe

    europeni la razboi 

    1. Germania,Polonia cred că se oferă...Romănia ar fi.prima la atac

      Nu e nevoie de interventia europenilor. Himarsurile rezolva eficient problema. Rusii sunt cei care isi sacrifica oamenii, nu europenii.

    Hai, refaceti calculul. Sunt 20% din teritoriul Ucrainei care va reveni la Federatia Rusa. Sa traiasca. Si cum Ucraina nu se va linisti, si nici Vestul.... Razboiul va continua pe teritoriul Odesei si Harkovului. Si vor mai urma referendumuri. Si tot asa.

    Ukraina v a dispare in felul acesta.. Tampitul de Bideu vrea razboi in Europa... Sa moara europenii pentru ideile lui tampite... Ukraina v a dispare si odata cu ea si nazismul plus laboratoarele biologice militare ale SUA din estul tarii....

    1. Europa va fi pionul SUA sau nebunul ușor de sacrificat.

      NU , europa nu va fi = europa este deja pionul SUA

      pion care va fi sacrificat pentru binele USA 

    Yankeilor, aici nu e tarlaua voastra!

    1. Că au invadat ciracii lui Putler pe acest cite(sait).Cat de mult a degenerat 30 de ani de comunism fibra morală a poporului român,de se găsesc atâția să pună botul la aberațiile propagandei lui Putler. !

      De 33 de ani cu SUA care a adus doar mafie si hotie in Romania. Furt pe fata si nimeni nu a raspuns si nu raspunde de nimic. Unde mai este esenta poporului roman? Cei care ne-au condus si ne conduc in continuare in 33 de ani nu a construit un spital, o autostrata care sa traverseze Romania, o scoala, o gradinita, nimic, doar furt si furt si indatorarea Romaniei peste masura. Ce face Putin e treaba lui si a Ucrainei. Cu ce suntem noi datori Ucrainei si Rusiei? Cu nimic, mai mult ne-au luat teritorii.

      Ti se pare ca in Rusia e bine??? Hai sa nu facem pe prostii ca s-ar pute sa ramanem asa. Ti se pare Rusia un exemplu? Inroleaza-te si ai sa vezi ce iti ofera tatucul Putin, un glont occidental intre ochi.

      Nu te da roman ca stim toti ca nu esti!Esti doar un slujbas platit in ruble care intamplator stie limba romana !(poate doar maica-ta era candva romanca dar tu nu mai esti!Esti rusificat !)

    Pai ce masuri economice sa mai impuna Mos Bideu, pt le-a impus cam pe toate, cu consecinte dezastruoase , de bumerang, pt propria economie, dar mai ales pt economia UE! Problema pe care n-o inteleg consilierii oculti ai lui Mos Bideu(pt ca acesta nu intelege nici lucruri elementare), este aceea ca, aceste sanctiuni sunt sustinute doar de satelitii SUA si de statele-Colonii ale UE(mai putin Ungaria), insa nu si restul tarilor Lumii care reprezinta marea majoritate! De fapt, singurele ”sanctiuni” pe care le pot mai pot impune cu efect, rusilor sunt doar acte ce apartin terorismului international, cum ar fi confiscari de nave, avioane si produse rusesti care sunt transportate!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb