JOE BIDEN: "Reţelele sociale omoară oameni"

G.B
Internaţional / 17 iulie 2021

Joe Biden

Joe Biden

Preşedintele american Joe Biden a criticat reţelele sociale care nu blochează conturile de pe care se desfăşoară campanii de dezinformare în privinţa COVID-19, potrivit Digi24.

"Omoară oameni", a răspuns Biden când a fost întrebat care a fost mesajul său pentru platformele sociale precum Facebook în legătură cu răspândirea informaţiilor false şi înşelătoare despre coronavirus şi siguranţa vaccinurilor.

"Singura pandemie pe care o avem afectează persoanele care nu sunt vaccinate. Ei omoară oameni", spus Biden, potrivit NBC.

Casa Albă şi-a înăsprit semnificativ tonul săptămâna aceasta împotriva marilor grupuri tehnologice, cerându-le să lupte mai mult împotriva falselor informaţii despre vaccinuri.

Statele Unite depun eforturi pentru a relansa vaccinarea, mai ales în faţa răspândirii foarte rapide a variantei Delta, potrivit CNN.

Joi, purtătoarea de cuvânt a administraţiei Biden, Jen Psaki, a vizat în mod special Facebook.

"Există aproximativ 12 persoane care produc 65% din dezinformarea ostilă vaccinurilor pe reţelele sociale. Toate rămân active pe Facebook, în timp ce unele au fost interzise pe alte platforme", a spus ea, potrivit Agerpres.

Casa Albă nu a oferit imediat detalii despre cele 12 persoane în cauză, nici despre modalitatea prin care s-a ajuns la concluzia respectivă.

"Facebook trebuie să fie mai rapidă în a elimina mesajele periculoase şi încălcând regulile, deoarece mesaje care ignoră regulile lor persistă adeseori zile întregi. Este prea mult. Informaţiile se răspândesc foarte repede", a spus Jen Psaki.

Ca răspuns la aceste observaţii, grupul lui Mark Zuckerberg s-a apărat susţinând că a retras deja "peste 18 milioane de exemplare de dezinformare despre COVID-19" şi "a distribuit la mai mult de două miliarde de persoane informaţii sigure despre COVID-19 şi vaccinuri".

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Cum ar fi CDC-ul american care la inceput de pandemie zicea ca mastile nu sunt bune dar acum a intors-o de ii pune si pe copiii de 3 ani in gradinite sa aiba masca.

    De fapt, vaccinarea este aproape o cursa a innarmarii. Din moment ce si vaccinati pot face boala, ei sunt protejati dar pot da mai departe, fiind asimptomatici, la nevaccinati. Deci te vaccinezi sa nu iei ceva mai nasol. 

    Nu poti avea imunitate de turma cu un vaccin care permite vaccinatilor sa faca boala. Mai mult, introduci presiuni evolutive asupra virusului: forme grave raman in populatie, carate de cei vaccinati si apar mutatii care scapa vaccinului. 

    1. constat ca sunt multi disperati sosoci, vehementa cu care scriu, arata cat sunt de infricosati si disperati ca vine valul 4, fiecare pasare pe limba ei piere....

      constat ca sunt multi disperati sosoci, vehementa cu care scriu, arata cat sunt de infricosati si disperati ca vine valul 4, fiecare pasare pe limba ei piere....

      constat ca sunt multi disperati ciolosisti care vor sa nasca si sa alapteze in parc !

    După titlu, am crezut că SUA o să desființeze rețelele de socializare, realizând că omoară spiritul uman.

    Ce comunist nenorocit bai nene...

    Cu ce e acest văcar mai bun că Putin sau Kim Jung Un?

    Americanii dorm pe ei astfel ar umple străzile... 

    Dezinformarea se alimentează din lipsa dezbaterilor publice.

    VACCINUL ANTI-COVID OMOARA OAMENI !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb