Jose Mourinho, ambasadorul de brand al XTB, îşi dezvăluie secretele pentru a depăşi cu succes situaţiile tensionate din domeniul investiţiilor

Comunicate de presă / 4 iunie 2021

Jose Mourinho, ambasadorul de brand al XTB, îşi dezvăluie secretele pentru a depăşi cu succes situaţiile tensionate din domeniul investiţiilor

Jose Mourinho - unul dintre cei mai de succes manageri de fotbal din lume şi ambasadorul de brand al casei de brokeraj XTB împărtăşeşte detalii despre mentalitatea de câştigător şi cum să faci faţă presiunii şi provocărilor. Împreună cu conţinutul educaţional şi de analiză bursieră, aceste informaţii alcătuiesc un nou curs XTB dedicat investitorilor, numit Jose Mourinho Mindset Course (disponibil AICI.)

Apreciat pentru abilitatea sa de a aborda situaţiile neaşteptate cu isteţime şi în mod cumpătat, Jose Mourinho detaliază în noul curs câteva dintre secretele care l-au ajutat să devină unul dintre cei mai de succes manageri de fotbal din istorie.

Renumit pentru atitudinea fermă şi neclintită în faţa situaţiilor dificile, de două ori câştigător al Ligii Campionilor şi câştigător a 3 sezoane în Premier League, Jose Mourinho este în mod incontestabil unul dintre cei mai de succes manageri de fotbal din toate timpurile, care acţionează cu maximă eficienţă mai ales atunci când miza este mare. De-a lungul carierei sale de succes, Jose a antrenat unele dintre cele mai mari nume şi ego-uri din lumea sportului şi a fost confruntat cu alegeri solicitante la fiecare pas.

La bursă, tensiunea e la fel de mare ca pe terenul de fotbal

Sfaturile lui Jose Mourinho sunt relevante nu doar pentru lumea fotbalului, ci pot fi aplicate şi în viaţa de zi cu zi a unui investitor, datorită similarităţilor dintre cele două lumi. Irina Cristescu, Directorul General XTB România, explică acest lucru: "Când Jose Mourinho a devenit ambasadorul XTB, nu am vrut doar să ne asociem cu o figură sportivă de renume mondial, ci să accesăm şi să folosim experienţa sa vastă ca manager de fotbal pentru a aduce plus valoare clienţilor noştri. De fapt, numeroasele provocări cu care este confruntat în activitatea sa de gestionare a unei echipe de fotbal sunt destul de similare cu cele pe care trebuie să le abordeze un investitor. Acesta este motivul pentru care suntem parteneri cu Jose în crearea acestui curs special, având la bază abordarea sa şi mentalitatea de câştigător care credem că vor putea fi de ajutor pentru fiecare investitor."

Tactici esenţiale pentru eficientizarea activităţii, dar şi pentru dezvoltarea personală

Jose Mourinho Mindset Course va deveni o parte specială din XTB Trading Academy - unul dintre cele mai importante cursuri de educaţie financiară din industrie. Acesta este alcătuit din trei părţi, care abordează cele mai mari provocări ale unui investitor:

●Cum faci faţă stresului

●Cum te pregăteşti pentru succes

●Cum îţi controlezi emoţiile

Fiecare parte include o introducere în analiză bursieră şi conţinut educaţional îmbogăţit cu sfaturile personale ale lui Jose Mourinho care împărtăşeşte abordarea sa privind subiectele menţionate, dovedind astfel asemănarea dintre lumea fotbalului şi cea a investiţiilor.

Interviu exclusiv cu Jose Mourinho

În timpul pregătirii cursului, Jose Mourinho a acordat un interviu exclusiv pentru XTB, discutând despre abordarea sa privind procesul de luare a deciziilor, modalitatea de a aborda situaţiile stresante şi de a face faţă provocărilor.

Recent aţi hotărât să vă întoarceţi în Italia, după 11 ani, şi să deveniţi managerul AS Roma. Care este tactica de pregătire pe care o folosiţi pentru a lua decizii importante?

Atunci când ştiu că trebuie să iau decizii importante, mă asigur înainte de toate că am acces la informaţiile de care am nevoie. Aceasta este principala "tactică" pe care o folosesc pentru că ar fi imposibil să iau decizii fără să ştiu toate detaliile şi fără să acord timp pentru a le înţelege.

2. Stresul a devenit parte din jobul fiecărui manager de fotbal. Ce sfat aţi da cuiva care se confruntă cu o situaţie neaşteptată?

Totul se rezumă la pregătire. Este important să fii întotdeauna pregătit pentru toate posibilităţile pentru că, astfel, te vei putea adapta cu uşurinţă la situaţiile care implică multă presiune întrucât te vei putea baza pe pregătirea pe care o ai deja.

3. Menţinerea calmului în anumite situaţii reprezintă, poate, una dintre cele mai mari provocări pentru un investitor. Cum vă administraţi emoţiile într-o situaţie stresantă?

Odată cu sunetul fluierului, mă concentrez doar pe meci şi pe momentele respective. Nu mă mai gândesc la mine sau la emoţiile mele; mă gândesc la ceea ce este în faţa mea şi la ce trebuie făcut pentru a mă adapta la situaţia pe care o trăiesc în momentul respectiv.

4. Atât în investiţii sau fotbal, cât şi în viaţa de zi cu zi, planurile nu merg exact aşa cum le trasăm. Ce sfaturi puteţi oferi cuiva care se confruntă cu o situaţie care nu a mers conform planului?

Cred că este vorba despre pregătire; atunci când te pregăteşti pentru toate situaţiile posibile ai o putere mai mare de adaptare şi, de asemenea, elimini elementul surpriză. Când eram la Porto, i-am spus echipei că mă aştept să jucăm împotriva lui United, cea mai grea echipă din extragere - am nimerit împotriva lui United, dar am fost pregătiţi, a fost aşa cum ne aşteptam şi nu ne-am îngrijorat cu privire la această provocare.

5. La XTB noi credem că educaţia şi deschiderea de a învăţa de la alţii este una dintre cheile succesului. Cât de important este să te înconjori de oamenii potriviţi?

Este incredibil de important să te înconjori de oamenii potriviţi şi mă bazez foarte mult pe echipa mea. Echipele din zilele noastre sunt atât de mari şi există atât de multe sarcini pentru un manager încât trebuie să ştii că poţi menţine standardele de calitate chiar şi atunci când nu eşti acolo. De asemenea, trebuie să simţi că ai parte de provocări şi în acelaşi timp de sprijin în procesul de luare a deciziilor cheie pentru echipă.

Interviul complet al lui Jose Mourinho care ne-a ajutat să creăm Jose Mourinho Mindset Course este disponibil AICI.

Despre XTB:

Cu mai mult de 15 ani de experienţă în pieţele financiare, XTB este, în prezent, unul dintre cei mai mari brokeri de instrumente derivate din lume şi o companie completă de investiţii listată pe Bursa de la Varşovia. Cu birouri în peste 10 ţări incluzând Marea Britanie, Polonia, Germania şi Franţa, XTB este, de asemenea, reglementată de cele mai importante autorităţi de supraveghere din lume inclusiv FCA şi KNF.

Avertisment cu privire la riscuri:

Orice opinii, cercetări, analize, preţuri sau alte informaţii oferite cu titlul de comentarii generale de piaţă nu reprezintă sfaturi de investiţii. XTB nu este răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere sau câştig care poate lua naştere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informaţii. Vă aducem la cunoştinţă că informaţiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanţe sau rezultate. 73% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacţionează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luaţi în considerare dacă vă puteţi permite să vă asumaţi riscul ridicat de a vă pierde banii.

Relaţii cu presa:

Ana Maria Gardiner / Lighthouse

anamariag@lighthousepr.ro

0731.384.549

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb