Joybook U121 de la BenQ, cu funcţii Eco

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 decembrie 2009

BenQ lansează, pe piaţa autohtonă, cel mai nou netbook de 11.6", Joybook Lite U121 cu funcţii eco şi consum redus de energie prin tehnologia LED backlight, anunţă un comunicat al companiei.

Mobilitatea modelului U121 este asigurată de bateria cu încărcare rapidă care oferă până la 8 ore de autonomie, conectivitate extinsă şi capacitatea de stocare pe unitatea hibridă. Iar utilizatorii modelului Joybook Eco vor ajuta la protejarea mediului prin consumul redus de electricitate şi materialele reciclabile, în proporţie de peste 70%, specifică comunicatul.

Dragoş Salamac, team leader BenQ pentru România, a declarat: "Modelul U121 Eco permite utilizatorilor să se bucure din plin de divertisment digital nelimitat. În plus, designul şi conceptul Eco pe baza cărora a fost creat netbook-ul U121 Eco respectă cele mai exigente standarde pentru protejarea mediului."

Portabilitate care îi satisface pe cei mai exigenţi utilizatori

Pentru utilizatorii care se află tot timpul în mişcare, Joybook Lite U121 Eco este un partener perfect pentru orice călătorie. Bateria cu 6 celule oferă o autonomie de până la 8 ore. Datorită capacităţii de încărcare rapidă a bateriei, modelul U121 Eco oferă utilizatorilor autonomie de 6 ore (80% încărcare) după numai o oră de conectare la o sursă de electricitate - caracteristică perfectă pentru scurtele opriri din aeroport, între două zboruri, sau din cafenea, între două întâlniri.

Cu o greutate de numai 1,3 Kg şi conectivitate nelimitată prin intermediul WiFi, cardului WLAN 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 şi conexiunii opţionale HSUPA 3.75G, netbook-ul U121 Eco permite utilizatorilor să rămână conectaţi la Internet, oriunde s-ar afla.

În plus, utilizatorii pot beneficia de o adevărată librărie multimedia mobilă prin suplimentarea memoriei SDD de 32GB cu 500 GB memorie HDD pentru o capacitate totală de 523GB (opţional).

Funcţii atractive

Netbook-ul U121 Eco oferă inovaţii atractive pentru orice utilizator. Redarea conţinutului HD pe ecranul 16:9 cu o rezoluţie nativă de 1366x768 oferă imagini perfect reproduse, fără distorsiuni sau linii negre. Ttimpul de răspuns este de 8ms, iar tehnologia UltraVivid oferă culori intense şi detalii extrem de bine definite.

Conversaţiile video devin irezistibile datorită camerei web de 1,3MP (cu WebCam Companion3 and Magic-i Visual Effects 2), boxelor încorporate de 2W, VoIP şi tehnologiei TruSurround HD SRS pe 2 canale. În plus, netbook-ul beneficiază de tastatură integrală, port HMI (HDCP) şi operare silenţioasa (mai putin de 26 de dB).

Prietenos cu mediul

Denumirea "Eco" evidenţiază nu numai consumul redus de electricitate, ci şi design-ul ecologic al modelului U121. Certificat Energy Star, Green Labels şi EPEAT Silver, netbook-ul U121 consumă cu 40% mai puţină electricitate decât generaţia anterioară, mulţumită procesorului Intel Atom şi ecranului economic cu LED backlight, fără mercur. În plus, mai mult de 75% dintre componente şi 70% din carcasă sunt reciclabile.

Noul model Joybook Lite U121 Eco este disponibil în reţeaua de parteneri BenQ la preţul de 1.299RON+TVA.

Corporaţia BenQ, unul dintre principalii furnizori de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicaţiile mobile, tehnologia de afişare a imaginii şi tehnologia mobilă. BenQ oferă produse ce beneficiază de design inovator: proiectoare digitale, monitoare LCD, laptopuri, netbook-uri, PC-uri all-in-one, televizoare LCD, camere foto digitale, dispozitive de stocare, telefoane mobile, medii de stocare şi periferice (mausuri şi tastaturi). Veniturile din 2008 ale corporaţiei BenQ au depăşit 1.54 miliarde USD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb