Judecătorii Curţii de Apel au decis rejudecarea ultimului termen din procesul lui Rudel Obreja

Ioana Dogaru
Anticorupţie / 8 martie 2016

Actualizare 11:54 Judecătorii de la CAB nu se înţeleg pe decizia din dosarul lui Rudel Obreja

Doi judecători de la Curtea de Apel Bucureşti nu au căzut de acord asupra deciziei pe care trebuie să o dea în dosarul în care Rudel Obreja, fost preşedinte al Federaţiei Române de Box, a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, informează Agerpres.

Judecătorii Elena Raluca Costache şi Adrian Viorel Podar de la Curtea de Apel Bucureşti ar fi trebuit să pronunţe marţi sentinţa definitivă în acest dosar, însă ei nu au căzut de acord asupra soluţiei, precizează sursa citată.

Unul dintre judecători a opinat că dosarul ar trebui trimis la Tribunalul Bucureşti pentru rejudecare, deoarece magistratul de la instanţa de fond care l-a condamnat pe Rudel Obreja nu a analizat situaţia de fapt şi probele în favoarea fostului preşedinte al Federaţiei Române de Box, relatează Agerpres.

În consecinţă, se va forma un complet de divergenţă prin introducerea unui al treilea judecător, care va relua dezbaterile în proces, următorul termen fiind stabilit pentru 22 martie, potrivit sursei citate.

(I.D.)

-------

Judecătorii Curţii de Apel au decis rejudecarea ultimului termen din procesul lui Rudel Obreja, în care a fost acuzat de trafic de influenţă, informează Antena3. Unul dintre judecători spune că nu crede că la judecarea pe fond lui Rudel Obreja i s-a dat voie să spună tot şi să aducă toate probele în favoarea lui, precizează sursa citată.

Judecătoarea de la fond a fost Gabriela Terceanu, acuzată că a primit bani pentru a-i achita pe greii din fotbal, informează Antena3. Rudel Orbeja a fost condamnat de judecătoarea Terceanu la 3 ani de închisoare cu executare.

"Este decizia instanţei de repunere pe rol pentru că există această suspiciune de nulitate absolută pentru că nu mi-au fost respectate drepturile şi nu mi-au fost evaluate probele în mod corect. (...) Judecătoarea Terceanu avea DNA-ul pe coadă şi nu voia să-l deranjeze. Şi atunci mi-a dat mie sentinţa asta", a declarat Rudel Obreja, într-o intervenţie telefonică la Previziunile zilei, de la Antena 3.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat că ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu, pentru a interveni la judecători de la instanţa supremă, aminteşte sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb