Judecătorii resping o nouă încercare a Elenei Udrea de ieşi din închisoare

F.D.
Politică / 23 septembrie 2022

Judecătorii resping o nouă încercare a Elenei Udrea de ieşi din închisoare

Un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins vineri o nouă încercare a Elenei Udrea de a fi eliberată din închisoare, conform Agerpres.

Udrea este deţinută în Penitenciarul Târgşor, unde execută o pedeapsă de 6 ani primită în dosarul "Gala Bute". Sentinţa de condamnare definitivă a fost dată în iunie 2018 şi confirmată în aprilie 2022 prin respingerea unei contestaţii în anulare. Fostul ministru a ajuns în închisoare pe 16 iunie 2022, după ce a fugit mai întâi în Costa Rica, apoi în Bulgaria.

La începutul acestei săptămâni, avocaţii Elenei Udrea au formulat o cale de atac mai puţin obişnuită, respectiv un apel împotriva contestaţiei în anulare, însă DNA susţine că această cale de atac nu este prevăzută de legea penală.

Vineri, magistraţii au respins ca inadmisibil apelul Elenei Udrea.

De asemenea, judecătorii au respins şi o cerere a Elenei Udrea de sesizare a Curţii Constituţionale cu privire la mai multe articole din Codul de procedură penală.

Udrea mai are pe rolul Instanţei supreme o ultimă cale de atac împotriva sentinţei de condamnare, respectiv un recurs în casaţie, care se va discuta pe data de 26 septembrie.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Sa-ia toti banii,sa o lase doar cu banii pe care i-a avut cand a intrat in politica,asta trebuie facut cu ea,astfel ca nu va mai putea face cine stie ce recursuri si tot ce le trece avocatilor ei prin cap!

    Ar fi culmea sa elibereze un mafiot , gestul cu degetul la nas este unul folosit de infractori si care arata ca puscariasul nu va denunta pe cei cu care a furat , prin urmare nu da semene de intelegere a faptelor si nu poate fi reeducat .

    1. p.s. si mai culmea ar fi ca acum sa fie vinovata si pe 26 , nevinovata , justitia romaneasca in pielea goala !

      Gestul cu degetul la nas, peste tot in Romania inseamna " sa va (sa-ti) fie rusine". Dar cine stie din ce motive Lenuta nu ne- a spus ce a vrut sa transmita si cui cu acest gest. Dar, este cert ca acest gest, facut in mod repetat de Lenuta, s-a adresat celor care au plasat-o, instruit-o, au fortat-o, au impins-o, au incurajat-o spre aceste nelegiuiri care au dus-o la Targsor, a fost adresat celor care au profitat de ea inr-un mod pe care ea il considera o bataie de joc la adresa ei, nedemn si porcos si mai ales "rusinios" pentru acestia.

      Cine sunt cei care au profitat de pe urma ei nu pot fi demascati nici chiar de ea.  

      Insa unul este cert si nu este niciun dubiu in ce-l priveste.  

      Ca mai mult decat Flatulescu, adevaratul instigator infractional (proxenet politic), al acestei femei, victima, nu a profitat nimeni de pe urma ei. El si cei din anturajul lui familial, au cules in mare parte (miliardele de euro, duse in .. cu camioanele) rodul activitatii infltractionale a acestei femei. 

      Asa ca in mod just si absolut legitim, Lenuta le-a adresat celor care au manipulat-o si au impins-o spre dezastrul vietii ei, spre infractionalitate, semnul ce simbolizeaza in aceasta tara, " sa va (sa-ti) fie rusine"

      Asa trebuie inteles gestul cu degetul la nas, transmis repetat de Lenuta profitorilor: (cel putin lui Flatulescu) "sa-ti (sa va ) fie rusine"  

    Aceasta femeie, fara niciun merit, fara un grad de cultura si profesional deosebite, precum si fara cunostinte si abilitati politice, a patruns folosindu-se de feminitatea ei si de un amorezat, dezaxat sexual, in conducerea PDL-ului Basist, a Primariei Bucuresti si, mai apoi si a Romaniei.

    In acei ani, o tara intreaga a privit uluita cum interesele Romaniei sunt aruncate la gunoi, cum "draga Stolo" este indepartat, intai de functia de Presedinte al Romaniei, apoi de aceea de premier, functie pe care romanii se asteptau ca el sa o ocupe, asa cum fusese stabilit in campania electorala, functie pe care el o merita si de unde, el ar fi schimbat destinul Romaniei si cum aceasta femeie fara merite, a fost ridicata la rangul de ministru, la sacul cu bani al Romaniei.  

    Atunci o tara paralizata a privit cum aceasta "politiciana de succes", a aservit din umbra amorezatului nestiutor, protector al ei, guvernul si institutii ale statului si a declansat masinatiuni prin care a stors si si-a umplut buzunarele cu sume ilegale, imense, fapte pentru care astazi ispaseste pedeapsa.  

    Romanii, politicienii adevarati din politica romaneasca, institutii ale statului, justitia din Romania, au privit atunci paralizati de frica, ca in vremea securitatii pe care amorezul in calduri se lupta sa o resusciteze, aceasta mizerie de alcov, parca copiata parca din anii 40, prin care o femeie, profitand de sexualitatea ei si de un amorezat, dezaxat sexual atotputernic, storcea fara nicio retinere, de la oamenii de afaceri romani, de la statul roman milioane, aduna averi si apoi cum, fara rusine isi etala luxul si viata de huzur. 

    Ce s-a intamplat atunci cu "democratia romaneasca", a fost profund imoral si acea perioada este o palma pe obrazul politicienilor romani care au admis asa ceva.  

    Insa, dupa cum se vede, desi lumea politica a refulat o asemenea "politiciana de succes", si ea a ajuns sa raspunda pentru faptele sale, exista inca oameni de stat care au interesul ca lucrurile sa se stinga si aceasta femeie sa fie eliberata "in tacere"  

    Ca inchisa, aceasta femeie nu va tacea si va face tot ce se poate pentru a iesi. Si stie si poate multe.  

    Pana la urma va iesi fara sa-si ispaseasca pedeapsa.

     

    1. Vor sa-i ia bani,banii pe care ea i-a furat de la popor,exista interesul ca accestia sa ajunga in buzunarul unor politicienii,nu inapoi la statul roman de unde provin.Din aceasta cauza i se sufla acestei individe in iaurt si probabil mai vor sa dea tot din gusa ,sa se afle si despre Basescu si altii implicati ca doar nu a furat singura!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb