JW Marriott se extinde în India

Ziarul BURSA #Internaţional / 18 noiembrie 2016

Gigantul american a inaugurat recent un hotel în Kolkata şi va lansa încă patru unităţi în ţară, anul acesta

Cel mai mare lanţ hotelier din lume, Marriott-Starwood, a inaugurat, la finele lunii octombrie, în Kolkata, cel de-al 81-lea hotel al său din India, plănuind să lanseze încă patru unităţi hoteliere în această ţară până la sfârşitul anului curent, anunţă Financial Express.

India este cea de-a doua mare piaţă din Asia pentru lanţul hotelier, după China.

După ce, în luna septembrie, "Marriott International" a finalizat achiziţia "Starwood Hotels & Resorts Worldwide", entitatea combinată a devenit cel mai mare lanţ hotelier din lume. În prezent, acest lanţ de hoteluri care are sediul în SUA, este şi cel mai mare din India, unde dispune de peste 18.000 de camere.

Hotelul de lux inaugurat în Kolkata are 24 de etaje. Marriott va opera hotelul construit de "Mani Group" din India, la un cost de peste 170 de milioane de dolari. Noul hotel este primul lansat de Marriott International în estul Indiei.

"Marriott-Starwood va avea 85 de hoteluri în India până la finele anului curent", a declarat Rajeev Menon, director de operaţiuni pentru Asia Pacific în cadrul Marriott International. Oficialul companiei a menţionat că încă 85 de hoteluri se află în construcţie în India.

Astfel, Marriott şi Starwood vor opera împreună peste 160 de unităţi hoteliere în India.

Lanţul va deschide o unitate sub brandul Courtyard în Siliguri, Bengalul de Vest, până la finele lui 2017. În prezent, Marriott are 14 proprietăţi sub brandul Courtyard, de cinci stele, care este recent intrat pe piaţa din India.

Neeraj Govil, vicepreşedinte Marriott International pentru Asia de Sud, a afirmat: "Compania realizează aproape 60% din afacerile totale în baza cererii interne. Aşteptăm o rată bună de ocupare în Kolkata, mai ales că oraşul este conectat internaţional cu Hong Kong, Marea Britanie şi Orientul Mijlociu".

Amintim că, în primăvara acestui an, Starwood Hotels & Resorts Worldwide a acceptat o ofertă îmbunătăţită de la Marriott International, evaluată la 13,6 miliarde de dolari, care a depăşit o propunere făcută anterior lanţului american de către un grup de investitori condus de Anbang Insurance Group Co. din China.

Combinaţia dintre Marriott şi Starwood a dat naştere celei mai mari companii hoteliere din lume, cu un portofoliu de circa 30 de branduri. Gigantul are aproximativ 5.700 de hoteluri cu un total de 1,1 milioane de camere în peste 110 ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb