K Tech Electronics a devenit distribuitor autorizat pentru România al produselor HTC

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 aprilie 2008

K Tech Electronics a devenit, la începutul acestui trimestru, distribuitor autorizat pentru România al cunoscutelor produse destinate comunicării - HTC.

Clienţii vor putea găsi noile produse HTC, a căror calitate şi fiabilitate este recunoscută pe piaţa internatională, în magazinele Ultra PRO Computers, pe magazinul on-line www.upshop.ro, cât şi în oferta de distribuţie.

"Prin introducerea produselor HTC în oferta celor trei Direcţii de Vânzări, furnizăm clienţilor noştri posibilitatea de a alege dintr-o gamă extinsă de produse destinate comunicării, pastrând un raport calitate/preţ în avantajul consumatorilor", a declarat Adrian Dogaru, Director Executiv al companiei K Tech Electronics.

Datorită facilităţilor tehnice şi designului elegant, noua gamă de echipamente HTC satisface pe deplin nevoile omului modern: mobilitatea şi accesibilitatea. Terminale HTC dispun de GPS, e-mail, procesoare performante, sistem de operare Vista sau Microsoft Windows Mobile, Pocket Office(Word, Excel, Outlook) şi pot funcţiona în reţelele de telefonie mobilă din toată lumea (GSM 850/900/1800/1900, HSDPA 850/1900/2100).

"În România, piaţa acestor echipamente este încă într-o fază incipientă. Parteneriatul semnat cu K Tech Electronics reprezintă pentru noi nu doar un nou canal de distribuţie al terminalelor HTC, cît mai ales intrarea într-un nou segment al pieţei cu un potenţial enorm de creştere. HTC este mai mult decât un telefon mobil şi de aceea este important pentru noi să îl poziţionăm pe piaţă şi cu ajutorul unor specialişti în segmentul de IT", a declarat Raluca Nicolae, Country Manager TCCM, HTC Master Distributor.

Din punct de vedere al ponderii în vânzările de terminale realizate de K Tech Electronics, echipamentele HTC vor reprezenta aproximativ 15%.

"Principalul canal prin care vom realiza vânzările de terminale HTC îl va reprezenta Direcţia de Distribuţie care va deţine o pondere de 50%, urmată de Direcţia de Retail prin lanţul de magazine Ultra PRO Computers cu 30% şi de Direcţia online - www.upshop.ro cu 20%", a adăugat Adrian Dogaru.

Despre K Tech Electronics

K Tech Electronics a realizat în anul 2007 o cifră de afaceri de 105 milioane USD şi un profit operaţional de aproximativ 2,1 milioane USD, în creştere cu 25% comparativ cu anul 2006.

Din punct de vedere al structurii cifrei de afaceri, în anul 2007, Divizia Retail, prin lanţul de magazine Ultra PRO Computers, a contribuit cu 47%, Divizia Distribuţie a deţinut o pondere de 45%, în timp ce Diviziile Online şi Corporate au realizat 8% din cifra de afaceri.

În anul 2006, compania K Tech Electronics a obţinut o cifră de afaceri de 84,2 milioane USD şi un profit de aproximativ 1,5 milioane USD.

Compania K Tech Electronics este una din cele mai importante prezenţe de pe piaţa românească de IT, desfăşurând activităţi atât în segmentul de retail prin lanţul de magazine Ultra PRO Computers, cât şi în cel de distribuţie, iar din octombrie 2007 activează în piaţa de online prin magazinul online upshop.ro.

Despre HTC

HTC este una dintre companiile cu cea mai rapidă dezvoltare în domeniul telefoniei mobile. Performanţele sale din punct de vedere al creşterii companiei, dar şi al nivelului tehnologic la care au ajuns produsele HTC, au fost recunoscute din ce în ce mai mult, mai ales în ultimii ani, la nivel mondial. Business Week a clasat HTC ca fiind a doua companiei din Asia în 2007, în topul "Best Performing Technology"", după ce în 2006, compania a fost pe locul 3 în topul "Global Listing" al aceleiaşi publicaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb