K Tech - Ultra PRO preconizează pentru acest an o cifră de afaceri de 60 milioane de dolari

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 iulie 2004

Grupul K Tech - Ultra PRO a obţinut în al doilea trimestru al anului 2004, o cifră de afaceri de 14,5 milioane de dolari, în creştere cu 57,6% faţă de perioada similară a anului precedent. Evoluţia pozitivă a grupului în acest an a început din primul trimestru, cînd K Tech - Ultra PRO a avut o cifră de afaceri de 15,2 milioane USD, în urcare cu 44,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, informează un comunicat al companiei.

Astfel, pentru prima jumătate a anului 2004, grupul K Tech - Ultra PRO a obţinut o cifră de afaceri de 29,7 milioane de dolari, în creştere cu 50,7%, faţă de anul trecut. În acest mod, grupul face încă un pas spre atingerea obiectivului propus pentru anul 2004, o cifră de afaceri de 60 milioane de dolari.

Odată cu extinderea magazinelor Ultra PRO Computers şi dezvoltarea reţelei de distribuţie, grupul K Tech - Ultra PRO a cunoscut o creştere accentuată, cifra sa de afaceri dublîndu-se practic la fiecare doi ani.

Creşterea companiei s-a reflectat şi în numărul sistemelor Ultra PRO vîndute, care, în acest trimestru, a atins cifra de 8.750 unităţi, în creştere cu peste 50% faţă de trimestrul al doilea al anului trecut. Dintre acestea, aproximativ 21% o reprezintă sistemele sub brandul ULTRA: Ultra 1400, Ultra 1600, Ultra 1800 şi Ultra 2000. Aceste sisteme fac faţă solicitărilor medii de tip office şi multimedia, beneficiind în plus şi de preţuri promoţionale.

Cristian Fughină, preşedintele grupului K Tech - Ultra PRO, a declarat: "Grupul K Tech - Ultra PRO se implică activ în construirea unei infrastructuri informaţionale pe segmentul de piaţă specific (utilizatori casnici şi IMM-uri), oferind tehnologie de vîrf, suport tehnic şi consultanţă la vînzare". În ceea ce priveşte acoperirea teritorială, K Tech - Ultra PRO a ajuns să deţină, în acest moment, o reţea de 44 de magazine Ultra PRO Computers şi estimările pentru întregul an indică extinderea reţelei la un număr de 55 magazine. Această cifră depăşeşte estimarea iniţială, făcută la sfîrşitul lui 2003, de 50 de magazine Ultra PRO Computers pînă la finalul anului 2004.

Conform informaţiilor oferite pînă acum, de surse externe, privitoare la evoluţia pieţei de componente hardware şi sisteme din România, conducerea firmei estimează pentru grupul K Tech - Ultra PRO o cotă de piaţă de 20,9%, în acest an.

Grupul K Tech - Ultra PRO oferă o mare varietate de produse şi servicii IT şi beneficiază de o reţea de magazine în continuă extindere şi de un segment de distribuţie foarte puternic. Supermarket-urile IT Ultra PRO respectă acelaşi stil şi concept, atît ca design cît şi ca mod de achiziţie, clientul avînd posibilitatea să studieze produsele, beneficiind de consultanţă şi suport tehnic din partea agenţilor de vînzări, special pregătiţi.

În 2003 grupul K Tech - Ultra PRO a obţinut o cifra de afaceri de 46 milioane de dolari, în creştere cu 43,75 % comparativ cu anul 2002, inaugurînd 10 noi magazine cu o investiţie totală de 1,35 milioane de dolari. Grupul K Tech - Ultra PRO beneficiază de o reţea de distribuţie proprie care în luna iunie a anului 2004 era alcătuită din 42 de magazine - 15 în Bucureşti şi restul în principalele oraşe din ţară. Începînd cu anul 2003, a fost înfiinţată firma Ultra PRO Software, specializată în soluţii software şi hardware integrate, ce oferă consultanţă şi dezvoltare de aplicaţii folosind cele mai noi tehnologii şi soluţii "la cheie".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb