Kanal D şi-a lansat grila de toamnă

J.P.
Comunicate de presă / 2 septembrie 2020

Kanal D şi-a lansat grila de toamnă

Toamna se anunţă una bogată, la Kanal D, cu noi sezoane ale emisiilor deja consacrate, foarte iubite de public, dar şi cu surprize uriaşe în materie de formate de televiziune, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Ştirile Kanal D se vor difuza de la 12:00 şi de la 19:00, în timpul săptămânii, şi de la 12:00 şi 18:00, în weekend. Silvia Ioniţă, Simona Pătruleasa, Ilinca Obadescu şi Christian Sabbagh sunt prezentatorii grupajelor informative de la Kanal D.

"Bravo, ai stil! Celebrities" continuă cu episoade noi, de miercuri până sâmbătă, de la ora 22:00. Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, cei trei juraţi, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu şi Catalin Botezatu, şi concurentele rămase în competiţie îşi surpind fanii, la fiecare apariţie, în cadrul unei bătălii stilistice memorabile.

Noul sezon "Teo Show" aduce optimismul în casele românilor, cu mult umor, invitaţi cu poveşti inedite, muzica bună, făcând după-amiezile mai frumoase. Zilnic, de luni până vineri, de la 15:00, Teo şi Bursucu îşi dau întâlnire, în direct, cu telespectatorii îndrăgitului show de divertisment şi fac ce ştiu mai bine: haz de necaz, să glumească şi să le ofere celor de acasă o permanentă stare de bine.

Începând din 2 septembrie, de luni până vineri, de la ora 20:00, fanii serialelor turceşti vor avea ocazia să afle ce mai fac personajele peferate în cel de-al treilea sezon al producţiei de succes "Preţul fericirii".

Iubirea îşi continuă drumul, şi în această toamnă, la Kanal D, prin intermediul show-ului matrimonial "Puterea dragostei", prezentat de Cristina Mihaela Dorobanţu. Telespectatorii pot urmări în continuare poveştile de dragoste ce se nasc în casa Puterea Dragostei, de luni până vineri, de la 11:00 şi 17:00, şi sâmbăta şi duminica, de la 16:00 şi 19:00.

Ernest se află "În căutarea adevărului", de luni până vineri, de la ora 13:00, aducând în faţa telespectatorilor o multitudine de situaţii de viaţă pline de suspans şi răsturnări de situaţie, în care cei de acasă se pot regăsi.

În weekend-uri, românii călătoresc prin cele mai frumoase colţuri ale României, prin intermediul noului sezon "Roventura", în fiecare sâmbată, de la ora 15:00.

Duminică este rezervată reportajelor marca "Asta-i România!", emisiunea prezentată de Mihai Ghita (de la 14:30). Cele mai interesante poveşti, locuri care nu te pot lăsa indiferent, adevărate portrete ale conaţionalilor noştri, în toate manifestarile lor, într-o varietate de contexte sociale, toate acestea formează un caleidoscop fascinant al României actuale.

Serile de weekend sunt pline de energie şi distractie pentru că sâmbăta, de la 20:00 intră în actiune Andreea Mantea şi Mihai Mitoseru, cu "Se strigă darul", iar duminicile, de la 20:00, Norocul îşi face simţită prezenţa, în emisiunea concurs "Roata Norocului", găzduită de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi. În curând, "Moldovenii" îşi reintră în drepturi, la Kanal D. Toamna aceasta, personajele pline de haz din satul Găurenii de Jos îşi vor continua aventurile halucinante cu un nou sezon exploziv. Fanii serialului de comedie vor avea ocazia sa-i reîntâlnească pe Spagoveanu, pădurarul Mitica, Aurica sau pe inegalabilul preot Vasile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb