Kaspersky sarbatoreste zece ani de parteneriat strategic cu brandul Ferrari

G.U.
Comunicate de presă / 4 august 2020

Kaspersky sarbatoreste zece ani de parteneriat strategic cu brandul Ferrari

Kaspersky sarbatoreste 10 ani de parteneriat strategic cu un brand emblematic, global, Ferrari, conform unui comunicat de presă. Compania de securitate cibernetica este unul dintre sponsorii echipei de Formula 1 a marcii italiene - Scuderia Ferrari - si si-a extins rolul in ultimul timp, devenind partener tehnic si furnizand celor de la Ferrari servicii de securitate cibernetica de prima clasa si o protectie a infrastructurii.

Din 2010, Kaspersky - un important furnizor international de securitate cibernetica - este prezent pe circuitele de pe glob alaturi de Scuderia Ferrari. Pe langa acordul de sponsorizare, parteneriatul dintre cele doua marci globale a devenit si mai puternic acum, Kaspersky oferind Ferrari o gama completa de masuri de securitate IT de ultima ora, 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana - de la faimoasa fabrica Ferrari din Maranello, Italia, pana la circuitele F1 din intreaga lume, a adăugat sursa.

Compania de securitate cibernetica a continuat sa atinga multe obiective de siguranta, specifice si stricte, ale Ferrari - astazi toate endpoint-urile Ferrari fiind protejate de Kaspersky.

Eugene Kaspersky, CEO Kaspersky, a declarat: "Am intrat in Formula 1 acum 10 ani si de atunci am reusit sa construim un parteneriat puternic si de incredere cu Ferrari. Desi lucram in industrii foarte diferite, suntem uniti de aceleasi valori: leadership-ul tehnologic si pasiunea pentru inovatie, devenind mai buni, pe zi ce trece, in ceea ce facem."

Alessandro Sala, Head of IT, Security and Compliance la Ferrari, a declarat: "Sistemele informatice de Formula 1 sunt destul de avansate si specifice, de la simulari la sisteme de masurare a performantei auto. Totodata, acestea utilizeaza mai multe tehnologii, inclusiv computing de inalta performanta si un software dezvoltat intern. Natura personalizata a aplicatiilor noastre a impus solutii de Securitate mai adaptate, pentru a ne proteja datele. Kaspersky a ajutat Ferrari sa raspunda cerintelor si amenintarilor din industrie, creand produse inovatoare si performant."

Potrivit comunicatului, Kaspersky le-a oferit celor de la Ferrari mai multe tipuri de securitate - de la protejarea zonelor tehnologice traditionale, precum endpoint-urile, pana la testarea penetrarii, evaluari ale vulnerabilitatii si informatii despre amenintari, precum si scanare la cerere, cu un impact minim asupra performantei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb