"Kaspersky" vrea în topul primilor trei dezvoltatori de soluţii antivirus

Tiberiu Bălan
Ziarul BURSA #Companii #IT / 3 septembrie 2008

Kaspersky România îşi doreşte ca în primul an de la lansarea licenţelor antivirus să vândă peste 5.000 de astfel de licenţe, a declarat managing director Teodor Cimpoeşu. Valoarea acestora va atinge suma de 300.000 de euro.

Gama de produse lansate de Kaspersky include un motor antivirus care permite scanarea fişierelor la viteze mult mai mari decât până acum, precum şi noua tehnologie de prevenire a accesului neautorizat - HIPS (Host-based Intrusion Prevention System) - care permite blocarea programelor periculoase chiar şi înainte ca semnăturile acestora să fi fost adăugate în baza de date a antivirusului.

Produsul se adresează în principal utilizatorilor finali, dar până la ora actuală segmentul business a avut o pondere mai mare. Un motiv ar fi pirateria destul de mare de pe piaţa românească.

În privinţa distribuţiei, principalii parteneri sunt "RHS" şi "Romsoft".

Kaspersky România şi-a propus să atingă o cotă de piaţă de 10% în primul an şi să intre în topul primilor trei dezvoltatori de soluţii antivirus pe piaţa românească.

Funcţionalităţile produselor "Analizor Securitate" şi "Configurare Browser" scanează sistemul de operare şi aplicaţiile pentru a detecta eventualele vulnerabilităţi. În plus, oferă opţiuni de îmbunătăţire a securităţii sis-temului pentru a reduce semnificativ probabilitatea ca un program periculos să poată fi rulat fără cunoştinţa utilizatorului.

Experţii Kaspersky Lab previzionează o creştere de peste 10 ori a numărului de programe periculoase care vor apărea în 2008-2009, numărul acestora ajungând să depăşească 20 de milioane", spune Costin Raiu, directorul laboratorului de cercetare Kaspersky din România.

Kaspersky Anti-Virus 2009 şi Kaspersky Internet Security 2009 au fost dezvoltate ţinând cont de cerinţele de sistem pentru Windows Vista şi sunt compatibile cu versiunile pe 32 şi pe 64 de biţi ale acestui sistem de operare, dar şi cu versiunile anterioare de Windows, cum ar fi Windows XP.

Kaspersky Lab produce şi dis-tribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing şi spam.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb