KAUFLAND ROMÂNIA ŞI CĂTĂLIN BOTEZATU  O nouă colecţie vestimentară: Smart Fashion Line

Comunicate de presă / 27 noiembrie 2018

O nouă colecţie vestimentară: Smart Fashion Line

Kaufland România şi Cătălin Botezatu lansează Smart fashion line by Cătălin Botezatu, creată exclusiv pentru magazinele Kaufland, cu noutăţi pentru fiecare sezon.

Prima lansare este colecţia de iarnă Smart gifts for Christmas, o garderobă capsulă care poate fi un cadou de Crăciun plin de stil, smart, care poartă semnătura celebrului designer.

Linia de haine şi accesorii create de Cătălin Botezatu pentru Kaufland România are scopul de a oferi soluţii de fashion chic&smart, pentru ca oricine să-şi poată completa garderoba. Aceasta ajută, zi de zi, la conceperea unei ţinute comode şi, totodată, în tendinţele modei.

Piesele vestimentare sau accesoriile din colecţia Smart gifts for Christmas pot deveni un cadou de Crăciun foarte potrivit sau se pot transforma în ţinuta specială de Sărbători. În această colecţie se regăsesc pulovere din bumbac 100%, pentru femei sau bărbaţi, cămăşi, tricouri, cardigane, boxeri, slipi, şosete, curele sau portofele din piele naturală. Toate acestea sunt articole de calitate la preţuri accesibile.

Smart fashion line by Cătălin Botezatu ne promite noi colecţii capsulă şi în sezoanele viitoare, precum Garderoba smart pentru primăvară sau Dress smart for summer.

"Trăim în epoca vitezei, totul se desfăşoară contracronometru şi ritmul cotidian este din ce în ce mai alert. De aceea am conceput aceste colecţii capsulă, astfel încât fiecare să îşi aleagă rapid, zi de zi, ţinutele preferate, care pot fi deopotrivă moderne şi comode, uşor de asortat şi de purtat. Acum, când se apropie sezonul festiv, aceste piese pot îmbogăţi garderoba fiecăruia sau pot fi un cadou potrivit pentru cei dragi", declară Cătălin Botezatu.

"Suntem încântaţi să continuăm parteneriatul cu celebrul designer Cătălin Botezatu, ale cărui creaţii sunt foarte apreciate de clienţii noştri. Am construit o colaborare de durată, care va deveni o tradiţie. Sunt convins că noua linie Smart fashion line by Cătălin Botezatu, care cuprinde articole de cea mai bună calitate la preţuri accesibile, va fi ea însăşi o tendinţă", a declarat Valer Hancaş, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb