KELEMEN HUNOR: "Aş fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării"

S.B.
Politică / 27 iulie 2021

"Aş fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării"

Vicepremierul Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, a declarat marţi că susţine măsurile prezentate de ministrul Sănătăţii pentru accelerarea campaniei de vaccinare, menţionând că ar fi de acord şi cu unele mult mai dure decât obligativitatea testării personalului medico-sanitar nevaccinat, informează Agerpres.

"Doamna ministru a prezentat propuneri care, din punctul nostru de vedere, sunt susţinute, pot fi susţinute şi, bineînţeles, vor fi mai departe discuţii la nivelul Guvernului - şi cu restricţii, şi cu stimulente -, deci merg împreună toate aceste lucruri. Trebuie să facem ceva, ceva mai mult decât am făcut până acum pentru că lucrurile nu stau bine. Suntem sub 5 milioane de persoane vaccinate, nu se poate sta aşa şi sunt multe exemple din statele europene şi nu numai unde astfel de măsuri au avut rezultate. Deci, vom susţine aceste măsuri, dar nu vreau să intru în amănunte când şi sub ce formă. Ministerul Sănătăţii trebuie să vină cu o propunere, Guvernul decide, dar trebuie să vină cu o propunere exactă, o hotărâre de guvern", a afirmat Kelemen Hunor după şedinţa coaliţiei de guvernare.

Întrebat dacă ar fi de acord ca personalul medical să fie obligat să se testeze pe banii proprii în cazul în care nu este de acord să se vaccineze, Kelemen Hunor a spus: "Da, sunt de acord. Eu aş fi de acord cu multe lucruri mult mai dure pentru că, dacă nu ar fi fost câteva vaccinuri obligatorii, mulţi dintre noi nu am sta astăzi aici".

"Deci, eu aş fi de acord cu măsuri mult mai dure, dar, sigur, lucrurile trebuie văzute în evoluţie. Da, sunt de acord cu ce s-a prezentat astăzi în coaliţie, vom fi de acord şi vom susţine aceste măsuri", a adăugat vicepremierul.

El a spus că sunt multe posibilităţi de stimulare a vaccinării, menţionând că există bani pentru acest lucru,

"Da, există bani, dacă ne gândim cât a costat România tratamentul legat de COVID-19 în ultima perioadă, în jur de 500 milioane, şi dacă suntem conştienţi că urmează valul 4, atunci trebuie să avem măsuri proactive, să reducem cât de mult posibil efectul valului 4", a subliniat Kelemen Hunor.

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat marţi că a propus, în şedinţa coaliţiei de guvernare, un set de măsuri de accelerare a campaniei de vaccinare anti-COVID, cum ar fi de recompensă pentru cei care se vaccinează şi restrictive pentru cei nevaccinaţi - testarea obligatorie a personalului medico-sanitar nevaccinat şi acces limitat în weekend în zonele neesenţiale, menţionând că acestea urmează să fie discutate cu premierul şi cu membrii Comitetului Naţional pentru Coordonarea activităţilor de vaccinare.

Opinia Cititorului ( 34 )

  1. Bai dementilor, nu exista Mall fara supermarket care, dupa propriile voastre declaratii, este spatiu esential.

    Nu exista Mall fara spatiu de luat masa fast food. Ori si asta este esential, boilor, ca trebuie sa manance lumea. 

    Voi sunteti complet idioti daca voi credeti ca mallurile pot fi segregate in etaje de toale si cosmetica doar pentru vaccinati si etaje cu mancare si cumparaturi esentiale care sa permita nevaccinatilor sa intre. Voi sunteti cretini de putiti a prosti.

     

    1. la fel se spunea cand s-a interzis fumatul in spatii publice inchise. Si uite ca s-a putut.

      Lumea nevaccinată e liberă să mănânce acasă.

      Cei vaccinați nu vor să mănânce aproape de voi  

      Cei vaccinati sunt niste spurcati tampiti. Ar trebui carantinati si testati permanent.

      Alex, nataraule, cand s-a interzis fumatul in spatii publice tu nu erai nascut, puberule.

      Adu tu Carrefour, Mega, Cora din MAlluri in afara lor si esti in regula.

      Altfel, esti doar un tampit analfabet asa cum te cunoaste lumea pe forum. 

      Întrebarea e câti din tâmpiții care s-au vaccinat vor dori sa se vaccineze in continuare, precum cobaii, cu noi doze pe care le anunță acești băieți, devenind astfel niste șobolani de laborator.

      Nu ma deranjeaza inca o intepatura.In scoala, vaccinarea era obligatorie.

      Ati facut din asta ditamai cauza luptei pentru libertate. Sunteti angajati la circ? Aveti internet acolo, la inapoiati mintal? 

      Ai dreptate. nevaccinatii sa manance acasa intrucat mancarea de acasa este mai sanatoasa si mai lipsita de euri. Voi astia vaccinatii mancati cacat la malluri,nu.?

      Esti un cobai cuminte. Bravo tie!

      Baiatule prostanac. Vaccinurile pe care le faceai in scoala prin anii 80-90 fusesera inventate pe la inceputul secolului. Aveau zeci de ani de utilizare si erau sigure. Chiar sigure.

      Este evident atat de prost incat nu stii ca mRNA-ul nu este vaccin, este o terapie genica cu efect vaccinal (acesta ar fi numele complet). Si care este folosita prima oara pe tine in acest scop. Inapoiat mintal animalic ce esti. 

    Dle Hunor, te-am votat si incepe sa imi para rau.

    Ai dat-o rau in bara cu Avocatul Poporului, ti-a dat o lopata peste fata CCR-ul de credeam ca te vei ascunde un an sub canapea si mai inveti dracului niste democratie. 

    Dar nu, acum o dai in dobitocism ticalos vaccinist. Imbecilule, nici macar nu stii diferenta dintre vaccinurile pe care le enumeri si mRNA-ul. Ticalosule prost. 

    Speram sa nu trebuiasca sa spun asta, dar voi vota AUR sa va alunge pe voi UDMR-ul din istorie. 

    Hunor, ticalosule pe care te-am votat.... de ce nu te duci intai sa iti convingi minoritatea? Si apoi sa vii sa ne tii lectii despre democratie si terorism medical.... IMBECILULE. 

    Aveți dreptate !

    Luați măsuri incepând cu cadrele medicala și profesorii

    Să rămână spitalele și școlile deschise 

    1. ...

      Dacă ești medic , î - mi cer sincer scuze

      Dacă ești bolnav psihic nu există vindecări.... 

      E bolnav psihic.

      Sunteti tampiti voi 3.2 si 3.3

      De ce a sters Redactia mesajul 3.1? Este vreun prost in redactie, sigur ca da.

      Masurile pe care le cere postacul de la 3 nu presupun vaccinarea fortata. 

      Masurile despre care vorbeste el si pe care le stie comunitatea medicala sunt: testarea obligatorie a profesorilor si cadrelor medicale. 

      Vaccinatii SE INFECTEAZA SI TRANSMIT boala. Daca mai sterge Redactia vreo afirmatie de genul asta ii fac plangere penala pentru ca impiedica informarea corecta a publicului. 

      Daca profesorii sunt vaccinati si infectati in acelasi timp, vor infecta copiii. 

      Daca medicii sunt vaccinati si infectati in acelasi timp, VOR OMORI pacientii. 

       

      Repet, in caz ca dobitocii vaccinati se cred imuni. Cand veti fi bolnavi, sistemul vostru imunitar nu va face fata bolii principale pe care o aveti si unei eventuale infectii cu SARS-Cov-2 pe care un medic vaccinat si infectat o va transmite. Daca vreun dobitoc din Redactie mai cenzureaza asa ceva, ii fac plangere penala. Este fapt medical demonstrat.

      Medicii trebuie testati in continuare, chiar daca sunt vaccinati sau nu. Ei pot usor aduce infectia in spital la bolnavi. Si ii vor omori. Este fapt stiintific demonstrat. 

      Bolnavule psihic, in Anglia, din 117 decese, 73 au fost persoane vaccinate ca tine. Cine mai este bolnavul psihic? Nu cumva esti chiar tu care traiesti intr-o minciuna, intr-o realitate paralela creata de mincinosii pe care ii asculti? Stii cum se cheama afectiunea asta psihica? Schizofrenie. Esti schizofrenic daca nu intelegi care este realitatea. Vaccinul nu protejeaza la infectie decat 39%, adica 6 din 10 vaccinati se infecteaza si transmit boala mai departe.

    ... la coerciție au fantezii ,, Mengele " ...

    Pentru Hunor trebuie repetate niste stiri oficiale pentru ca aparent nimeni nu il informeaza.

     

    Potrivit studiului Ministerului Sanatatii din Israel, eficienta vaccinului Pfizer in doua doze este de doar 39% in a preveni infectarea cu varianta Delta, mult sub pragul de 50% stabilit de OMS.  

     

    Citat:  

    "Vaccinul anti-Covid-19 Pfizer are o eficiență de doar 39% în prevenirea infecțiilor în Israel, unde varianta Delta este tulpina dominantă.  

     

    Directorul medical al Casei Albe Dr. Anthony Fauci a spus că persoanele complet vaccinate ar putea dori să ia în considerare purtarea măştilor în interior ca o măsură de precauţie împotriva variantei cu răspândire rapidă în SUA."  

     

    In cateva luni, eficienta va scadea si mai mult, practic toti vaccinatii se vor infecta si vor raspandi boala, provocand aparitia altor variante / mutatii ale virusului. Nu este fake news, este stire oficiala, publicata de agentiile de presa din Romania si de pe planeta.  

     

    Ticaloasa si proasta de Mihaila, ministrul sanatatii, nu vrea sa mai testeze personalul medical vaccinat. Prin urmare, ROMANI, sa va fie frica sa mai mergeti in spital. Sa va fie frica sa va mai consulte un medic fara costum de protectie. Pentru ca acesta este probabil vaccinat si se crede imun desi in realitate poate fi usor infectat si contagios. Sa va fie frica sa mai mergeti in spital. Avocatul poporului trebuie sa intervina si sa ceara ca toti medicii sa fie testati, fie ca sunt vaccinati sau nu.  

     

    Si tot din categoria stirilor oficiale, Guvernul UK a publicat statistica din feb pana in iunie 2021 iar decesele provocate de varianta Delta au afectat 117 persoane din care doar 44 nu erau vaccinate. Majoritatea era vaccinata. 

    Public Health England: " Of the 117 people who died, 109 were over 50. Some 44 of the 117 were unvaccinated"  

     

    Un studiu recent publicat de King's College din Londra, care operează aplicația ZOE COVID Study pentru a monitoriza infecția COVID și ratele de vaccinare, a constatat că, la 15 iulie 2021, a existat o medie de 15537 de cazuri noi zilnice simptomatice COVID-19 în rândul persoanelor parțial sau complet vaccinate din Regatul Unit - o creștere de 40 % față de totalul de 11 084 de cazuri noi din săptămâna precedentă, relatează Vaccine Reaction. 

    Studiul Zoe COVID, condus de epidemiologul Tim Spector, MD, de la Kings College din Londra, a estimat că au existat 17.581 de cazuri noi zilnice simptomatice de COVID-19 la persoanele nevaccinate. 

    ...

    Nu ne obligati sa va obligam,, cam asa s-ar putea traduce mesajul lui Kelemen. Cand e razboi trebuie sa partiipam toti, fie ca ne place fie ca nu.

    1. Participam prin alte metode, nu vaccinarea. VACCINAREA NU ESTE SINGURA SOLUTIE ci este cea cu cele mai multe efecte adverse. 1: 10000 de efecte mutilante sau decese conform datelor oficiale CDC.

    Prima data sa stabiliti raspunderea statului si despagubiri pentru cei care vor avea de suferit, imediat sau in viitor si pentru urmasii celor pe vaccinarea ii va ucide, apoi sa-i obligati pe oameni sa vina la vaccinare.

    Vor muri multi de la vaccinare. Tromboze, miocardite. Otravurile astea afecteaza sistemul vascular.Clinicile deja fac reclama analizelor pt. tromboze, semn ca a crescut cererea.

    Peste tot unde a fost o rata de vaccinare mare, cazurile sunt in floare...si vorbim, in general, de minoritati vaccinate, nu de marea majoritate...nu vezi ca esti dezaxat sau prost informat?! minoritate nu inseamna MAJORITATE...ce eficienta a vaccinurilor?! Au murit si mor anual in accidente de masina sau de boli cardiace mai multi decat au murit de Covid in lume si totusi n-ati declarat pandemie de masini sau de inima...mai vedeti-va de alte chestii de bagat in buzunar si lasati-ne sa ne vedem de viata noastra normala, nu de cea anormala, de minoritati vaccinate...cica sa salvati lumea...mai degraba ati inrait-o ...dezbina si condu, cam asa faceti...

    Aparatorii dreptului de a infecta isi traiesc ultimele zile. Daca esti asocial, daca iti lipseste empatia pentru semenii tai, daca nu ai minimul respect pentru societatea in care traiesti, bineinteles ca trebuie sa-ti fie impuse reguli care sa te impiedice sa-ti limiteze puterea de a infecta pe altii. Am auzit zilele trecute de certificare de vaccinare obtinute in mod fals si ma intreb cum naiba a disparut capacitatea acestui popor de a se curata de acesti cretini? De ce si de cand legile nu mai functioneaza si nu ne mai pot apara in fata unor scelerati? De unde a aparut specia asta de cretini asociali care cred ca judeca ei "out of the box" fara a avea nici o pregatire medicala? Oare medicii nu sunt testati psihologic periodic inainte de a profesa? Ce fel de "medici" sunt medicii care aleg sel ectia naturala? Ce cauta ei in spitale de stat?

    1. Amice, este cretin de-a binelea. Ti-a spus Gheorghita ieri.... tampit vaccinist.... te poti infecta destul de usor si poti transmite infectia. IMBECILULE. Fauci tocmai ti-a impus in SUA mastile in interior.... Prostule.

      Intepatii comentaci sunt cei mai potriviti sa danseze in grup, sa faca flashmob si apoi sa stea in genunchi ca sa se roage la blm

      Prin gura larg deschisa ti se vede dunga de rahat de pe turul chilotilor murdari. In rest, din gura ta doar prostii nesustenabile cum ca "destul de usor .. si ca transmite infectia" Asa ca spui tu... Nu mai spune, ca spui prostii . Tu vezi ce mai zice Fauci ia lumina de la el ca el e farul vostru calauzitor.Daca esti prost stai in banca ta, in liniste.

      Tu esti tampit, amice, faci parte din turma care crede ca pandemia este o conspiratie.

      Si va luptati cu cei din categoria "pandemia este reala insa VACCINUL ESTE SINGURA SOLUTIE pentru ca este SIGUR".

      Eu fac parte din categoria "pandemia este reala insa vaccinul nu este singura solutie, siguranta lui este discutabila si exista semnale foarte ingrijoratoare in datele medicale adunate in sase luni", vaccinul nu este singura solutie. 

    Se pregătesc lagăre de concentrare pentru cei nevaccinați.

    Oamenii vor fi băgați cu forța și izolați social și fizic de cei care s-au închinat si au primit, crăcănați, serul.

    Mai întâi se va pune poliție la intrarea in malluri și cafenele. Apoi se va tăia gradual accesul la mâncare. 

    1. nasol sa stai in lagar tot cu cei care te forteaza sa te vaccinez!

      sau nu stiati ca marii nostri indrumatori sunt TOTI nevaccinat!? 

      pretul vaccinarii pentru ei il platim noi! 

      o fi bine?

      o fi rau? 

    IN IPOSTAZA ACEASTA IEI PÂINEA DE LA GURA UNUI MEDIC SAU LUCRAȚI ÎN CONTRA TIMP.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb