KELEMEN HUNOR: "Nu sunt de acord cu testele gratuite"

S.B.
Miscellanea / 13 decembrie 2021

"Nu sunt de acord cu testele gratuite"

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat că nu este de acord cu testele gratuite incluse în certificatul verde pentru angajaţii nevaccinaţi, deoarece acest lucru ar implica o cheltuială de miliarde lei de la bugetul de stat, informează news.ro.

"În acest mod se duce în jos şi vaccinarea. În 72 de ore trebuie repetat testul. Asta unde ne duce? Dăm teste gratuite pentru tot poporul? Nu este corect", a explicat liderul UDMR.

"Nu sunt de acord cu testele gratuite. Cel mult pentru 28 de zile, e perioada în care poţi să faci vaccinare completă. Asta se poate accepta, mai mult nu se poate. Înseamnă miliarde. Nu se poate să îţi plătească statul, că tot de la buget se plăteşte, că nu aduce nimeni bani de acasă. Nu vrei vaccin, vrei teste gratuite. Nu se poate, asta înseamnă că se duce în jos şi vaccinarea. În 72 de ore se repetă testul. Asta unde ne duce? Dăm teste gratuite pentru tot poporul? Nu este corect nici politic, nici moral. Vom discuta în coaliţie pentru 28 de zile cel mult şi vom lua o decizie", a afirmat Kelemen Hunor, luni la Digi 24.

El a mai spus că va discuta cu liderii coaliţiei pentru a lua o decizie privind certificatul verde şi felul în care acesta va fi implementat

"În primul proiect nu erau impuse teste gratuite. A venit ministrul Sănătăţii cu o altă gândire şi acest proiect îl vom discuta în Coaliţie. Sunt de acord cu propunerea lui Alexandru Rafila ca acest certificat să fie impus când creşte incidenţa. Dacă depăşeşti 1,5 la mie automat trebuie să prezinţi certificatul. Este un lucru foarte bun. Trebuie să vedem dacă acceptăm excepţii, eu nu sunt de acord pentru excepţii. Dacă reuşim să găsim azi (luni - n.r.) o formulă agreată de toată lumea, în 10 zile poate să treacă prin ambele camere şi va intra în vigoare de la 1 ianuarie", a explicat liderul UDMR.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. ...te consideri ,, om vaccinat " ???? . 1 , 2 , 3 , 4 .......n + 1 ....

    Bozgorul e sovin pana la moarte.. I a tu toate vaccinurile si sa fii sanatos... Peste cativa ani o sa te intreb cum te mai simti daca traim pana atunci...Eu nu stiu ce mai cauta UDMR la guvernare?

    NU SUNT DE ACORD CU CERTIFICATUL VERDE. Ai inteles, Hunor? Fascistule.

    ,,Nu vrei vaccin,vrei teste gratuite,,,teste care costa miliarde...Dar 110 milioane de doze de vaccin,cat au costat,ma?Atunci ai fost de acord?Ce populatie are Romania,si ma refer doar la populatia de peste 18 ani ca doar nu vreti sa vaccinati si nou-nascutii,nesimtitilor ce sunteti!Cand ati cumparat atatea doze de vaccin care e si expirat(asta in conditiile in care pentru un medicament care a expirat numai cu o zi primesti amenda de te ia dracu),ai fost de acord?Oamenii trebuiau testati iar cei bolnavi bagati in izolare,ca la gripa,astfel nu mai paralizam economia,nu ne mai bateam joc de educatie si de toate cele.Mai lasati-ne odata in pace ,cretini de politicieni ce sunteti ca ne faceti cu capul,fir-ati ai dracului sa fiti!

    1. Ai o sursa pentru informatia cu 110 milioane doze de vaccin cumparate de Romania?

      Prin septembrie 2021 erau aproximativ 18,5 de milioane cumparate, din care 9,95 milioane administrate, 3,7 milioane pe stoc iar restul de 4,85 milioane revandute sau donate.

    Nici eu nu sunt de acord, ca mai esti inca in libertate si in viata, bozgor infect! Dar asta e situatia, deocamdata!

    dar cu cheltuielile pentru pensiile speciale esti de acord?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb