KIKO Milano deschide primul magazin din România, în ParkLake

A.F.
Companii / 3 aprilie

KIKO Milano deschide primul magazin din România, în ParkLake

KIKO Milano, parte din Fais Group, deschide primul magazin din România, în ParkLake Shopping Center. Această inaugurare marchează primul episod din expansiunea companiei pe piaţa românească, conform unui comunicat remis redacţiei.

Marea deschidere a primului magazin KIKO Milano în ParkLake a stârnit un entuziasm şi o emoţie de neuitat

Conform comunicatului, momentul mult aşteptat a sosit în sfârşit! KIKO Milano, brandul de machiaj numărul 1 din Italia, este în sfârşit în Bucureşti, România şi a deschis astăzi primul său magazin în ParkLake Shopping Center.

Ca o dovadă a popularităţii mărcii şi a entuziasmului din jurul sosirii sale, clienţii nerăbdători au stat la coadă în afara magazinului încă de dimineaţa devreme, gata să fie printre primii care experimentează gama largă de produse de machiaj şi de îngrijire a pielii KIKO Milano.

Noul magazin KIKO Milano promite să fie un refugiu pentru iubitorii de machiaj, oferind o gamă extinsă de produse de înaltă calitate concepute pentru a inspira creativitatea şi exprimarea de sine, la preţuri super accesibile. De la rujuri vibrante la produse esenţiale de lux pentru îngrijirea pielii, KIKO Milano se angajează să ofere clienţilor o experienţă de cumpărături de neegalat.

"Ne bucurăm că aducem povestea KIKO Milano şi în România şi să începem un nou capitol aici. Suntem entuziasmaţi să oferim clienţilor noştri din România acces la produsele noastre de înaltă calitate şi la experienţa unică pe care o oferă brandul nostru. Prin deschiderea acestui magazin, ne dorim să aducem în atenţia comunităţii de beauty din România cele mai noi trenduri în machiaj şi produse de îngrijire a pielii, încurajând astfel expresia personală şi încrederea în sine." a spus Goldie Panovlepi, Commercial Director KIKO MILANO, Grecia, Cipru, Bulgaria şi România.

Iubitorii de beauty vor avea ocazia să descopere hero products-urile din portofoliul KIKO Milano, incluzând cele mai apreciate produse pentru machiaj, îngrijirea pielii şi accesorii indispensabile pentru un look perfect.

KIKO Milano oferă o gamă diversificată de produse, adaptate nevoilor şi preferinţelor fiecărui client, astfel încât să poată găsi mereu exact ceea ce îşi doresc pentru a-şi exprima frumuseţea într-un mod unic şi autentic.

În plus, Vinerea aceasta, primii 100 de clienţi vor primi gratuit o mascara Standout Volume Buildable! Asiguraţi-vă că ajungeţi la timp şi fiţi printre norocoşii care beneficiază de această ofertă specială!

**

KIKO MILANO

Marca nr. 1 de machiaj în Italia. Prin gama sa extraordinar de largă şi diversificată de produse, KIKO permite fiecăruia să-şi exprime propria personalitate cu produse personalizate. O varietate de culori, efecte şi senzaţii care sunt unice pe piaţă pentru a se potrivi stilului, nuanţei pielii, tipului de piele şi cerinţelor specifice, în fiecare fază a vieţii tale.

Identitatea KIKO îşi are rădăcinile în valorile "Made in Italy" şi în lumea capitalei modei, artei şi designului. Cercetarea texturilor şi culorilor originale este combinată cu cercetarea formulelor de calitate care au performanţă garantată, pentru o fuziune perfectă a calităţii şi creativităţii.

Rezultatul descoperirilor ştiinţifice de ultimă oră şi al celor mai recente tendinţe în modă, KIKO se reînnoieşte continuu cu produse mereu fresh şi mai apropiate de multiplele idealuri ale frumuseţii.

GRUPUL FAIS

Fais Group of Companies operează în sectorul de vânzare al îmbrăcămintei, încălţămintei, accesoriilor, precum şi magazinelor universale de mai bine de 40 de ani, dominând piaţa greacă şi extinzându-şi activităţile în Bulgaria, România şi Cipru. Activităţile de afaceri includ distribuţia de mărci de sport, lux, casual şi lifestyle, aducând consumatorilor cele mai inovatoare tendinţe de la cele mai emblematice mărci din întreaga lume.

Grupul acoperă toate canalele de distribuţie. În en-gros, se concentrează pe parteneriate solide şi pe termen lung cu retaileri cheie. În retail, operează atât cu magazine exclusive, cât şi cu mai multe mărci, insule în marile magazine universale, puncte de vânzare şi magazine online.

După ce a depăşit graniţele pieţei greceşti, activităţile de afaceri ale Grupului s-au extins în Bulgaria, România şi Cipru. Dar ele întruchipează întotdeauna aceeaşi constantă: distribuţia celor mai inovatoare şi emblematice mărci de sport, modă, casual şi lifestyle din întreaga lume.

Fais Group, care deţine o poziţie de lider pe piaţă de 41 de ani încoace, şi-a dezvoltat o reţea comercială largă, cu o prezenţă puternică în retail şi en-gros, extinzându-se în Grecia, Cipru, Bulgaria şi România. În prezent, Grupul operează peste 90 de magazine.

Fais Group este activ în 4 ţări europene (Grecia, România, Cipru şi Bulgaria) deţinând atât distribuţia exclusivă a mărcilor deja cunoscute, cât şi puncte de vânzare private, magazine cu amănuntul şi buticuri mono-brand. Foarte curând, Grupul îşi va extinde activităţile în Cehia şi Slovacia

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb