Kiko Milano lansează noua colecţie de toamnă

Companii / 17 septembrie

Kiko Milano lansează noua colecţie de toamnă

Toamna aceasta, toate privirile sunt îndreptate către o strălucire sofisticată şi glossy, cu noua colecţie KIKO MILANO Gloss Supreme. Nuanţele de caisă, roşu radiant, voluptoasele tonuri de maro şi castaniu oferă tenului căldură, luminozitate şi un finisaj dewy, ca de sticlă, care arată sofisticat şi este perfect pentru sezonul care vine.

Colecţia se joacă cu texturi ce pun în valoare luciul şi strălucirea în toate formele sale. Crearea produselor pentru piele şi faţă urmăreşte trendul glass skin, în timp ce formulele cu strălucire intensă conturează cu uşurinţă şi precizie ochii, buzele şi sprâncenele, iar mascara cu finisaj vinil oferă o definire profundă. De asemenea, ambalajele colecţiei prezintă un finisaj lucios şi luxos, cu pudriere şi carcase premium care reflectă tema creativă a noii game.

Supreme prep

Cheia pentru o piele luminoasă, obţinută fără efort, stă în pregătire. Aşa că foloseşte plasturii Gloss Supreme Glowing Touch Under Eye şi aplică-i sub fiecare ochi, deasupra pomeţilor. Aceşti plasturi strălucitori, super lucioşi, infuzaţi cu acid hialuronic şi cofeină, sunt concepuţi pentru a reîmprospăta şi lumina zona ochilor. Bucură-te de senzaţia de răcorire şi relaxează-te în timp ce îşi fac efectul.

Apoi, aplică Gloss Supreme 3-in-1 Caring Lip Balm, un balsam versatil care îngrijeşte buzele şi poate fi folosit şi ca tratament sau mască dacă este lăsat peste noapte. Îmbogăţit cu acid hialuronic, unt de cacao şi ulei de migdale dulci, miroase delicios şi ajută la hidratarea buzelor.

Supreme skin

Pregăteşte-te să străluceşti cu o piele care arată ca şi cum ar fi din sticlă. Începe prin aplicarea unei baze luminoase unice cu Gloss Supreme Glow Enhancing Face Primer, un primer hidratant cu textură transparentă, asemănătoare apei, care uniformizează tenul şi creează un efect strălucitor. Poate fi folosit singur sau sub machiaj, creând o bază perfectă pentru aspectul de piele ca de sticlă.

După aceea aplică Gloss Supreme Bare Skin Foundation, un fond de ten fluid cu proprietăţi de skincare datorită formulei sale îmbogăţite cu acid hialuronic. Dacă vrei să obţii un finisaj luminos şi strălucitor acesta este alegerea perfectă, oferind acoperire modulară, fără a încărca tenul. Pentru definire şi contur, aplică Gloss Supreme Contour Pro Bronzer, parfumat cu piersică şi bujor, şi va rezulta un finisaj lumi-mat.

Pentru o culoare blândă şi strălucitoare, alege Gloss Supreme Layering Matte şi Glow Blush Duo, un blush cu textură dublă, combinând formula cremoasă cu cea pudrată. Îţi poţi construi glow-ul în funcţie de preferinţe, alegând între un finisaj mat soft, glossy radiant sau ambele. Pentru o precizie mai sculptată poţi aplica produsul cu o pensulă sau cu degetele pentru un efect cald şi difuz, şi astfel obţii pentru obraji un finisaj proaspăt, radiant şi natural. Amplifică efectul hiper-realist cu Gloss Supreme Dewy Glow Face Highlighter, care are o textură unică, balmy şi lucioasă. Cu un efect uşor şi cushiony, formula oferă o aplicare extrem de precisă pentru un flush de culoare netedă şi lucioasă.

Apoi, alege Gloss Supreme All Over Liquid Glossifier. Este un produs inovator, conceput ca un top coat universal pentru faţă, care creează un efect amplificator de luciu. Formula de gel trece de la roz la transparent atunci când intră în contact cu pielea. Uşor şi non-adeziv, poate fi aplicat şi pe ochi şi buze pentru a intensifica şi mai mult strălucirea.

Fixează-ţi look-ul de piele ca de sticlă cu Glow Supreme Glow Shield Setting Spray, care este foarte fin şi va împiedica transferul machiajului. Aplică după ce ai terminat întregul machiaj pentru a fixa şi zona ochilor.

Pentru o strălucire mai profundă şi mai bogată în culoare, optează pentru Gloss Supreme Lip Lacquer. Extrem de pigmentat, oferă o culoare intensă de la prima aplicare, creând o strălucire şi un luciu de oglindă - un finisaj lucios care se aplică uşor şi se simte confortabil pe buze, în ciuda intensităţii sale.

Pentru o strălucire optimă, ca de sticlă, Gloss Supreme Plush Lip Gloss este alegerea ideală. Oferind pentru buzele tale un voal de culoare cu efect umed, efectul optic 3D rezultă într-un finisaj lucios şi delicios. Cu o aromă de vanilie şi o senzaţie moale şi confortabilă la aplicare, este un produs luxos şi irezistibil.

Supreme organisation

Acum că look-ul tău de frumuseţe este complet, pune piesele tale preferate din colecţie în Trusa De Machiaj. Fabricată din plastic lăcuit, care reflectă stilul colecţiei Gloss Supreme, are dimensiunea ideală pentru produsele esenţiale pe care vrei să le ai mereu la îndemână.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb