Kingston Digital lansează carduri video de mare capacitate pentru camerele video digitale

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 februarie 2009

Kingston Digital Europe Ltd, subsidiară a Kingston Digital Inc, anunţă lansarea unei noi serii de carduri video SDHC (Secure Digital High-Capacity) pentru camerele foto/video digitale. Pentru a rezolva dificultăţile pe care clienţii le întâmpină în estimarea timpului de înregistrare disponibil, capacităţile noilor carduri Kingston SDHC Video sunt exprimate şi în minute de înregistrare: 60 (4GB), 120 (8GB) şi 240 (16GB) minute.

"Cererea de capacităţi mari de stocare este în continuă creştere odată cu răspândirea camerelor foto/video digitale, îndeosebi datorită numărului tot mai mare de utilizatori care înregistrează clipuri de înaltă definiţie," a declarat Kirsty Miller, Product Marketing Manager - Consumer în cadrul Kingston Digital Europe Ltd. "Conceptul din spatele noilor carduri de memorie este sprijinit de utilizarea tot mai intensă a camerelor foto/video cu memorie Flash care suportă formatul de înaltă definiţie şi a camerelor hibride care, pe lângă dispozitive de stocare fixe, folosesc şi carduri flash. Cardurile Kingston SDHC Video sunt concepute pentru camerele foto/video de înaltă definiţie, fiind soluţia ideală pentru stocarea înregistrărilor de înaltă definiţie 1080i. De asemenea, pot fi folosite şi pentru înregistrări video standard, pentru camerele foto care au opţiuni de filmare şi chiar pentru playerele MP3".

Cardurile Kingston SDHC Video garantează o viteză minimă de transfer de 4MB/s, încadrându-se în specificaţiile Class 4. Cardurile video beneficiază de garanţia Kingston lifetime.

Kingston Digital, Inc. este producătorul de memorii Flash afiliat Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie. Înfiinţată în 2008, compania Kingston Digital Inc. are sediul în Fountain Valley, California, SUA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb