Kingston Technology Europe investeşte în noi instrumente interactive de marketing şi de vânzări

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 mai 2009

Kingston Technology Europe Ltd, companie subsidiară a Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, îşi extinde programul pentru parteneri prin lansarea unui nou site web interactiv şi unui nou modul de training Flash online al Academiei Kingston.

Gill Taylor, European Channel Marketing Manager în cadrul Kingston Technology Europe, a declarat: "Dezvoltarea afacerilor Kingston în EMEA înseamnă şi dezvoltarea reţelei de parteneri. Obiectivul noului site este de a oferi tuturor partenerilor noştri un portal interactiv. Din moment ce suntem orientaţi 100% către business-ul de canal, strategia noastră este de a lucra cu partenerii ca şi cum ar face parte din compania noastră."

Noile instrumente interactive au fost dezvoltate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tot mai diverse de business ale partenerilor din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Astfel, Kingston îşi îmbunătăţeşte oferta din canalul de distribuţie IT pentru ca toţi partenerii să beneficieze de avantajele business-ului. Dezvoltat pe baza cerinţelor partenerilor, noul site le oferă un portal central prin care pot interacţiona cu reprezentanţii Kingston şi pot avea acces la toate materialele de marketing şi de dezvoltare a vânzărilor. Pentru a putea beneficia de aceste instrumente şi pentru a participa la sesiunile de training ale Academiei Kingston, distribuitorii şi revânzătorii trebuie să se înregistreze pe site-ul Kingston Partner Program.

Academia Kingston este un instrument de e-training prin care partenerii au acces la sesiuni de training profesional în domeniul tehnologiei dispozitivelor de memorie, dobândind acreditarea şi deprinderile necesare pentru dezvoltarea cu succes a vânzărilor şi a relaţiilor cu clienţii. Începând din momentul lansării, în ianuarie 2008, mai mult de 5.500 de partenerii au urmat cursurile de training DRAM ale Academiei Kingston. Academia Kingston oferă şase module diferite de training pentru memoriile DRAM şi trei module de training pentru memoriile Flash, fiecare acoperind un aspect diferit al tehnologiei respective.

Mădălina Dobre, Marketing Manager, Asesoft România, a spus: "În calitate de partener Kingston, avem acces la persoanele potrivite, la resursele, training-ul şi suportul necesare pentru a concura cât mai eficient şi a câştiga în faţa altor competitori. Cu ajutorul noii pagini web, putem deveni şi mai independenţi. Portalul interactiv oferă toate instrumentele de marketing şi vânzări necesare, accesul devenind mai rapid şi mai uşor la tot ceea ce avem nevoie pentru a face afaceri."

Kingston Technology Company, Inc. este cel mai mare producător independent de memorii. Kingston proiectează, produce şi distribuie module de memorii pentru desktop-uri, laptop-uri, servere, imprimante, memorii flash pentru PDA-uri, telefoane mobile, camere foto digitale, playere MP3. Prin reţeaua globală de subsidiare şi filiale, Kingston deţine fabrici de producţie în California, Malaysia, Taiwan, China şi reprezentanţe de vânzări în Statele Unite, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, Noua Zeelandă, India, Taiwan, China şi America Latină.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb