Kingston Technology" lansează DataTraveler 101

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 iulie 2008

"Kingston Technology", lider mondial independent în producţia de module de memorie pentru calculatoare personale, anunţă, printr-un comunicat de presă remis redacţiei, disponibilitatea noului DataTraveler 101, un dispozitiv USB şic, în culori îndrăzneţe, şi care, în plus, conţine şi software de securitate. De asemenea, compania a lansat şi versiunile de 16GB din seria DataTraveler 100 respectiv DataTraveler 400, acesta din urmă venind în plus cu software-ul MigoSync.

"Noul DT101 este un dispozitiv USB atractiv, într-o carcasă foarte uşoară, compactă şi în plus, asigură protecţia datelor," a afirmat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, România, "Kingston Technology Europe" Ltd., precizând: "DT400 cu MigoSync este cunoscut de oamenii ce călătoresc mult, drept soluţia perfectă pentru păstrarea la zi a fişierelor personale, în timp ce DT100 este o soluţie de stocare mobilă foarte accesibilă, ce le permite utilizatorilor să-şi salveze cantităţi mari de date".

Cel mai nou membru al familiei de dispozitive flash pe USB de la Kingston, DT101 vine în culori vii (galben, roz şi cyan), beneficiază de o carcasă pivotantă şi oferă capacităţi de stocare până la 8GB. Pentru liniştea sufletească a utilizatorilor, software-ul SecureTraveler le permite să creeze şi să acceseze pe dispoziv o zonă securizată, protejată cu parolă.

În schimb, Kingston DT400 cu MigoSync le dă libertatea utilizatorilor de a lucra pe mai multe PC-uri. E-mail-urile, setările browser-ului de Internet sunt stocate pe dispozitiv, astfel utilizatorii îşi pot practic reface desktop-ul personal pe orice PC. În momentul conectării dispozitivului la PC, software-ul MigoSync sincronizează datele, pentru a fi la zi.

La Kingston DT100, s-a urmărit în primul rând simplitatea construcţiei, carcasa compactă, ergonomia crescută. Acest model poate stoca mari cantităţi de date, de la 2GB până la 16GB. Modelul nu este dotat cu capac, însă conectorul USB retractabil manual - graţie butonului aflat pe lateral, ce poate fi acţionat cu degetul - asigură în continuare protecţia dispozitivului, utilizarea sa este extrem de facilă şi, nu în ultimul rând, se elimină şi pierderile capacelor.

Gama de dispozitive USB produse de Kingston au cinci ani garanţie.

Kingston Technology Company, proiectează, produce şi distribuie module de memorii pentru desktop-uri, laptop-uri, servere, imprimante, memorii flash pentru PDA-uri, telefoane mobile, camere foto digitale, playere MP3. Prin reţeaua globală de subsidiare şi filiale, Kingston deţine fabrici de producţie în California, Malaysia, Taiwan, China şi reprezentanţe de vânzări în Statele Unite, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, Noua Zeelandă, India, Taiwan, China şi America Latină.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb