KIWI Finance şi IBP Real Estate s-au asociat în domeniul imobiliar online

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 30 iunie 2009

Brokerul de credite Kiwi Finance a încheiat un parteneriat cu IBP Real Estate, un site dedicat pieţei imobiliare premium din România, cu scopul de a oferi celor interesaţi informaţii complete şi actualizate despre proiecte, proprietăţi, companii, servicii şi analize de piaţă prin intermediul Internetului.

"Beneficiind de o importantă bază de date, IBP Real Estate activează pe segmentul "premium" din România, şi are ca scop să ofere celor interesaţi de domeniul imobiliar informaţii complete şi actualizate despre proiecte, proprietăţi, companii, servicii şi analize de piaţă, care, reunite într-un singur loc pe internet, scurtează semnificativ timpul de căutare al acestora", a declarat Cătălin Zafiu, Project Manager, IBP Real Estate.

Anca Bidian, CEO Kiwi Finance, a precizat că "obiectivul KIWI Finance este acela de a fi consultantul familiei, atunci când intervine o decizie de achiziţie".

Prin intermediul propriului site, IBP Real Estate prezintă cele mai importante proiecte rezidenţiale, industriale, comerciale şi de birouri, promovate de agenţii, precum Colliers Internaţional, CBRE Eurisko, DTZ Echinox, Cushman & Wakefield, Neocasa, Regatta, Conadi sau direct de către dezvoltatori.

Compania Kiwi Finance a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2003 sub numele de Gemini Capital Consult. De la înfiinţare şi până în prezent, KIWI Finance a intermediat credite în valoare de peste 445 de milioane de euro.

IBP Real Estate este parte a portalului www.doingbusiness.ro, care se adresează unui public ce provine din top şi middle managementul companiilor româneşti şi străine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb