Klarwin şi Smart City fac echipă pentru promovarea soluţiilor sustenabile în domeniile apei, aerului şi al deşeurilor

Comunicate de presă / 8 septembrie 2021

Compania internaţională Klarwin anunţă semnarea parteneriatului cu Asociaţia Română pentru Smart City, alăturându-se celor peste 260 de instituţii, companii, universităţi şi ONG-uri care pun umărul la dezvoltarea ţării. Prin această colaborare, Klarwin îşi doreşte să răspundă cu soluţii sustenabile la unele dintre provocările cu care se confruntă comunităţile din România: nevoia de creştere a calităţii aerului şi a apei, respectiv asigurarea unui management integrat şi performant al deşeurilor, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Ne dorim o Românie smart, în care comunităţile răspund provocărilor într-o manieră adaptată secolului în care trăim, în care monitorizarea serviciilor publice de apă şi salubritate se face digital, în care elevii respiră aer curat în şcoli. Parteneriatul cu Smart City vine natural, regăsindu-ne în cultura organizaţională şi în climatul de valori promovate de aceştia. Ne bucurăm când oamenii buni se adună şi avem încrederea că participarea Klarwin în acest proiect va aduce un câştig semnificativ comunităţilor locale şi că vom da tonul, împreună, unui nou model de guvernare a oraşelor inteligente", a declarat Adrian Dobre, fondator şi CEO Klarwin.

Klarwin oferă soluţii unice pentru filtrarea, separarea, purificarea, respectiv tratarea apelor şi a aerului, pentru peste 250 de clienţi din nouă ţări. În ceea ce priveşte managementul deşeurilor, compania propune sisteme integrate, sustenabile pentru ţările cu venituri mici şi mijlocii.

"Ne-am remarcat prin proiecte de referinţă pentru protecţia mediului, atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Colaborăm cu succes la tratarea levigatului în peste 60 de proiecte şi am proiectat mai bine de 40 de instalaţii de biogaz. Numele Klarwin se leagă de trilioane de litri de apă folosite în industria pharma şi de atenţia deosebită pe care o acordăm impactului pe care toate sistemele noastre le au asupra mediului", a explicat Lucian Pavel, Managerul Departamentului pentru Protecţia Mediului din cadrul Klarwin.

În ceea ce priveşte proiectele Smart City în care se va implica sau pe care le va coordona Klarwin, acestea urmează să fie stabilite de comun acord, în perioada imediat următoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5085
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2942
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9133
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.6722

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb