KLAUS IOHANNIS: ''Administraţia Prezidenţială şi Guvernul intră în a doua tranşă de vaccinare anti-COVID''

G.U.
Politică / 29 noiembrie 2020

''Administraţia Prezidenţială şi Guvernul intră în a doua tranşă de vaccinare anti-COVID''

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi alte instituţii vor intra în a doua tranşă de vaccinare anti-COVID, iar finalul primăverii ar fi posibil să se termine prima rundă de imunizare pentru toată populaţia, conform Agerpres.

"În prima linie intră personalul medical, persoanele care au boli despre care ştim că agravează această boală provocată de noul coronavirus şi personalul esenţial. Doar în tranşa a doua intră Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi aşa mai departe şi eu cred că lucrurile sunt bine gândite în această strategie de vaccinare", a precizat Iohannis, duminică, după vizita la Call center-ul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti amenajat la Arena Naţională, întrebat dacă persoanele din conducerea ţării vor intra în prima tranşă de vaccinare.

Iohannis a menţionat că de vaccinare se vor ocupa atât medici civili, cât şi militari.

"Avem o echipă tânără foarte hotărâtă şi foarte bine pregătită care a lucrat la această strategie de vaccinare care se va ocupa şi de punerea în practică a acestei strategii. Sigur, în principal, vor fi medici şi civili şi militari, va fi personalul care sprijină - asistente, înregistratori, fiindcă toate aceste acte trebuie înregistrate. Este nevoie de mii de oameni şi, probabil, vom avea nevoie şi aici de voluntari. Am discutat chiar cu reprezentantul studenţilor de la medicină şi mi-a spus că ei sunt pregătiţi să vină să facă voluntariat şi în campania de vaccinare, iar Ministerul Sănătăţii va organiza toate aceste lucruri", a explicat şeful statului.

El a susţinut că s-ar putea ca, până la sfârşitul primăverii viitoare, să fie terminată prima rundă de vaccinare pentru toată populaţia, notează sursa citată.

"Am discutat aceste chestiuni (despre perioada în care va fi vaccinată toată populaţia României - n.r.) în câteva întâlniri de tip videoconferinţă la Consiliu (European) şi cei din Comisie, care se ocupă de relaţia directă cu producătorii de vaccin, ne-au spus că este destul de probabil ca primele tranşe de vaccin să vină la începutul anului viitor. Va continua până când vor fi toate livrate, însă vaccinarea în masă, deci a populaţiei care nu este nici în prima linie, nici cu comorbidităţi, nici cu sensibilităţi, se va produce probabil în primăvară. Putem să ne gândim că undeva la începutul anului, ianuarie, februarie, în cea mai bună variantă, încă nu există niciun vaccin aprobat, dar se pare că este aproape. (...) Poate, până la sfârşitul primăverii să terminăm prima rundă de vaccinare şi pentru toată lumea", a afirmat preşedintele Iohannis.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. S-ar putea ca foarte putini dintre astia sa se vaccineze real si nu doar la nivel declarativ(pt ca oricum nu-i poate controla nimeni)! Si asta pt ca majoritatea lor stiu de pericolul maxim pe care-l reprezinta pt corpul uman aceste noi tipuri vaccinuri folosite in cazul Covrig 19! In viziunea tuturor elitelor Lumii acestea trebuie destinate exclusiv "pulimii"!

    Înseamnă că nu au încredere în vaccin dacă procedează așa. Îl vor testa mai întâi pe medici și pe persoanele vulnerabile.

    Nu se pune problema lipsei de vaccinuri, pentru că nu avem foarte mulți președinți și guvernanți. Deci...? Un lider adevărat, curajos și onest care ar vrea să inspire poporul ar fi primul care ar face vaccin. Dar noi nu avem așa ceva. Numai marionete. Extrem de dubios modul în care procedează. 

    Oricum, vaccinurile existente încă nu sunt puse la punct. Văd mai mult marketing și propagandă decât studii independente. Corporațiile care se ocupă în mod normal de dezvoltarea de vaccinuri n-au scos încă nimic pe piață. Ce avem acum vine din partea unor corporații și startup-uri care nu au experiență și renume în fabricarea de vaccinuri.  

    O corporație serioasă a cărei existență depinde de bunul renume al vaccinurilor pe care le produce nu-și permite să riște să-și piardă credibilitatea scoțând pe piață un vaccin versiune beta de tip „aplicație-prototip” pe care-l testează clienții și-l ajustează start-up-ul în timp. 

    1. Atentie! Cei care care au creat aceste vaccinuri, pe langa faptul ca sunt diabolici sunt si extrem de inteligenti!

      La inceput nu vor fi foarte multi romani care se vor inghesui sa faca vaccinul, pt ca cealalta parte(printre care foarte multi sunt pro-vaccinisti) isi vor spune: nu fac vaccinul acum, ii las pe altii sa-l faca, iar daca in 2-6 luni marea majoritate dintre ei nu vor avea simptome serioase, atunci o sa-l fac si eu! Evident, va fi cea mai mare eroare a lor, pt ca aceste tipuri de vaccinuri au fost in asa fel setate, astfel incat bolile autoimune pe care le vor declansa in cascada(datorita modificarii/editarii unor secvente de ARN) sa apara abia la vreo 2-3 ani de la vaccinare, facand din restul vietii vaccinatului un adevarat IAD! 

      Vlad e interesant ce spui tu aici. Ai și niște surse care analizează sau tratează în mai mare detaliu ce ai spus tu în comentariu?

      Sunt destule! Unele le gasesti pe Ortodoxinfo; altele pe Saccsiv; altele in pagini de limba engleza; o declaratie terifianta despre aceste vaccinuri si o detaliere a acestora, o face insusi Robert F. Kennedy Jr, nepotul celebrului presedinte american: "Vaccinul Covid trebuie evitat cu orice preț"!(pe Ortodoxinfo) Din pacate, nu ma lasa Bursa sa-ti trimit aceste link-uri!

    smecherii se vor " vaccina " cu cate un cocktail de vitamine !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb