Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu

S.B.
Politică / 14 aprilie 2021

Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, informează news.ro.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din funcţia de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul Sănătăţii", a transmis Administraţia Prezidenţială.

Premierul Florin Cîţu transmiţând miercuri preşedintelui Klaus Iohannis documentele necesare pentru revocarea din funcţie a lui Vlad Voiculescu.

De asemenea, premierul a decis demiterea din funcţia de secretar de stat la ministerul Sănătăţii a Andreei Moldovan, iar decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

USR îl susţine pe Adrian Wiener pentru a prelua portofoliul Sănătăţii, rămas vacant după revocarea lui Vlad Voiculescu, soluţie neacceptată, însă, de PLUS, care nu a avansat încă o propunere. Conducerile celor două formaţiuni s-au reunit miercuri, într-o şedinţă online de la ora 12.00.

Liderul deputaţilor USR-PLUS Ionuţ Moşteanu s-a declarat surprins miercuri de revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii.

Întrebat despre ieşirea de la guvernare, el a precizat că este o decizie de partid, că vor avea loc şedinţe ale conducerii alianţei, iar discuţiile se vor face cu toate opţiunile pe masă, admiţând că sunt colegi care solicită retragerea din coaliţie.

"Orice variantă este pe masă. Sunt colegi care susţin şi această variantă, de asta va fi o discuţie serioasă, calmă, aşezată, astăzi în birourile naţionale reunite, după ce vom avea toate detaliile din cadrul acestei discuţii de dimineaţă şi vedem cum facem în continuare. Pe mine unul mă surprinde, mai ales că am fost şi la discuţia din coaliţie de luni, în care părea că lucrurile-s clare, ne-am clarificat şi am stabilit cum şi am stabilit că mergem împreună în această formulă în continuare", a afirmat Moşteanu.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. In sfarsit acest robot, cu mainile proaspat scoase din cutia cu vopsea, a facut un lucru bun, util pentru tara pe care o patroneaza.

    trebuie urgent oprita accederea in guvern si in institutiile statului , a persoane dubioase din zona ongheurilor , indivizi racolati de servicii straine in scopul sabotarii Romaniei .uitati-va la popescu , bulai , chichirau ,barna , etc , ce fac bun astia pentru tara ?

    1. Da domne.Trebe refacut USL-ul.ca sa fim ce-am fost si pace.Ce ne trebe noua usere?Astia care strica bunul mers de 30 de ani a tutulor (SIC)lucrarilor politico-financiare penelistopesediste.

      anonimul de la comentariul nr.2.Domnule draga,crezi ca Serviciile straine recrutau asemenea PROSTI. Pai cei care lucreaza in servicii trebuie sa fie inteligenti,patrioti dar mai ale iubitori de oameni,nu niste LIMBRICI care in loc de creiere au in capete tarate. Oricat de mult nu am fi deacord cu Iohannis,trebuie sa intelegem aceasta DEMITERE intr-o chie pragmatica a presedintelui.Putin ii pasa lui Iohannis de Romania si Romani,el,a luat aceasta masura(nu catu),vazand ca PNL,a luat incet dar sigur drumul PNTCDului,iar actuala coalitie il COMPROMITE chiar si pe el,ca si artizan la faurirea aceste Aliante TOXICE pentru Tara si Romani.Stapanii lui de afara,vazand RAZVRATIREA Romanilor nu au nevoie de un alt BREXIT in UE. Cat despre NEOMARXISTII de la USR-PLUS,au primit un SUT in CUR si o ATENTIONARE serioasa ,ca daca nu se astampara vor fi ISTORIE. BARNA,acest CLOVN al politicii Romanesti da pe gura niste IDIOTENII demne de un BOLNAV PSIHIC. Cred ca este primul politician de pe Planeta care nu stie ca un Premier,nu poate fi demis decat printr-o Motiune de Cenzura.Ceilalti CATEI care formeaza USR-PLUS,nu vor fugi de la MACELARIE,si se vor intoarce SPASITI cu coada intre picioare sa linga carnea de pe Ciolanele pe care o sa li se dea de catre CATU. Restu,este CIRC.!

      anonimul de la comentariul nr 2.2 . Domnule draga , da , cred ca si prostii pot face rau , si inca mult . dar cred ca ai incurcat lucrurile , eu vorbeam de racolati nu de cei din servicii la care te referi si care trebuie sa fie patrioti si inteligenti , cei patrioti nu pot fi racolati . mai citeste ce-ai scris !

      raspuns comentariului de la 2.3. Din comentariul dumneavoastra am inteles ca nu stiti sa cititi printre randuri,iar ca sa intelegeti comentariul meu,sunt sigur ca nu ati lucrat si nici nu cunoasteti subtilitatile unor lucratori din serviciile secrete.Va explic.Departe de mine gandul ca IDIOTII pomeniti in comentariul 2.,ar putut fi lucratori ai serviciilor secrete din orice tara .Eu,am inteles de la inceput ca IDIOTII ,ar fi putut fi RECRUTATI de niste Servicii,insa la 'inteligenta" lor,nici un OFITER de Informatii de pe acest glob nu ar putea RACOLA astfel de IDIOTI ca si INFORMATORI,deoarece orice Lucrator intr-un Serviciu Secret,,care sunt asa cum am afirmat,INTELIGENTI,PATRIOTI sau IUBITORI de OAMENI,intrucat la nivelul de "inteligenta",al celor descrisi acolo ca fiind posibil recrutati de vreun serviciu,nu pot fi folositi in actiuni care sa intereseze vreun serviciu secret. Nu pot sa va explic aici care sunt procedurile de recrutare a unor INFORMATORI de catre orice OFITER de INFORMATII, cred ca intelegeti de ce.? Va multumesc pentru intelegere si cautati sa cititi si sa treceti prin filtru anumite subtilitati din anumite comentarii.!

    Incompetenta a ucis și în guvernul lui.

    Ați promis multe, ați câștigat alegerile.

    Acum incepe sa apară momentul scadentei. 

    Ce s-ar întâmplat?  

    Pandemia nu e sub control, instituțiile statului nu sunt reformate, digitalizarea nu a evoluat.

    Tot PSD-ul e de vina? A dispărut dușmanul, e timpul sa arăți ce puteți, de aceea v-am votat. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb