KLAUS IOHANNIS: "În vestul Europei, rata de vaccinare e 80-90%"

G.B
Politică / 22 octombrie 2021

Klaus Iohannis (sursa foto: Administraţia Prezidenţială)

Klaus Iohannis (sursa foto: Administraţia Prezidenţială)

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel la vaccinare şi a dat exemplu statele din vestul Europei unde rata de imunizare a ajuns la 80-90%. El a îndemnat oamenii "să nu mai dea ascultare unora care vorbesc prostii în spaţiul public", potrivit Digi24.

Klaus Iohannis a afirmat că România a primit ajutor de la opt state europene în criza Covid.

El a sublinit însă că, dincolo de acest ajutor, românii trebuie să se vaccineze. "Nimeni nu se poate vaccina în locul nostru", a afirmat el.

Ştiţi foarte bine, acasă situaţia este foarte complicată. Am vorbit despre o catastrofă în domeniu. Spitalele sunt pline, medicii lucrează non-stop, locuri la ATI nu mai sunt, am apelat la ajutorul european şi am primit sprijin de la 8 state europene.

Este un lucru important şi arată în această situaţie disperată că solidaritatea europeană nu e doar o expresie este un fapt.

Le-am mulţumit partenerilor noştri şi prieteni care ne ajută.

Însă, noi trebuie să jucăm rolul nostru. Şi aici repet foarte clar, nu există altă soluţie decât vaccinarea. Şi trebuie să acceptăm acest lucru. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare. Sunt rate de vaccinare de 80-90%.

Noi de ce nu putem? De ce să dăm ascultare unora care vorbesc prostii în spaţiul public şi vă fac să nu vă vaccinaţi să ajungeţi la terapie intensivă? Dragi români, mergeţi şi vă vaccinaţi să nu mergeţi la spital şi să terminăm cu această pandemie. Nimeni nu se poate vaccina în locul nostru.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. si daca e in vestul europei , ce ? in vestul europei a fost si nazism si cele doua ww , si jefuirea coloniilor , si comunismul tot de acolo a venit . este in vestul europei !

    1. Smecherii din vest produc tigari si multi cetateni din vest fumeaza desi pe pachete scrie ca tigarile sunt nocive. Propagandistii de aici ii dau exemplu de inteligenti ce sunt.

      In vest este si procent mare de narcomani.

    Iohannis "vaccinaţi-vă, singurul lucru care se întâmplă este că scăpaţi de boală şi cert de forme grele de boală"

     

    Iata un exemplu de om care vorbeste prostii in spatiul public. Nu este CERT, adica 100%, niciun vaccin nu are efect sigur. Iar acesta anti-covid chiar semnificativ mai putin ca alte vaccinuri. 

     

    CERT- Element prim de compunere savantă cu semnificația „sigur”, „neîndoielnic” 

    Iohannis face FAKE NEWS la TV si ne spune sa il credem pe el. 

    si colin powell a scapat de forme grave de boala , a murit si a scapat !

    mintiti ca porcii, in Danemarca foarte ptini sint vaccinati si nu exista nici o restrictie. Mintiti ca porcii la TV si pe ziare dar lumea are rude si prieteni care traiesc in toate tarile lumii si sau convins de minciunile voastre ale politicului.

    Ai dreptate,de vaccinati ce sunt .Belgia,Marea Britanie a intrat in zona rosie ,nu mai bine spuneai tu guvernului tau sa testeze in masa sa aduca medicamente in spitale si farmacii,sa avem preturi,facturi in raport cu salariile noastre,prin UE au salarii decente

    1. Deci doresti medicamente dar nu vrei vaccin....daca ai factura mai mica si salariul mai mare nu faci Covid.... un delir total...

    Daca e asa si iti place la chinuitii aia injectati, atunci, mars acolo, Plavane! Pana nu prea tarziu! Caci atunci cand va veni momentul prielnic, "te rezolvam" noi, romanii!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb