Klaus Iohannis şi alţi lideri europeni - întâlnire cu preşedintele Zelenski

M.C.
Internaţional / 9 februarie 2023

Klaus Iohannis şi alţi lideri europeni - întâlnire cu preşedintele Zelenski

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierii Suediei, Ulf Kristersson, Spaniei, Pedro Sanchez, Poloniei, Mateusz Morawiecki, Italiei, Giorgia Meloni, şi Olandei, Mark Rutte, s-au întâlnit, joi, în marja reuniunii extraordinare a Consiliului European cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, informează Agerpres.

"Prezenţa preşedintelui Ucrainei Volodimir Zelenski astăzi, la reuniunea Consiliului European, este un semn al angajamentului şi sprijinului puternic european pentru Ucraina şi poporul său. Am reiterat sprijinul pe toate planurile, atât timp cât va fi nevoie", a scris preşedintele Iohannis, pe Twitter.

Preşedintele Klaus Iohannis anunţa, joi dimineaţa, că va reitera, la reuniunea extraordinară a Consiliului European, sprijinul României pentru Ucraina, arătând că după plenul reuniunii vor exista întâlniri şi în format restrâns cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Şeful statului a menţionat că el va participa în primul grup care se va întâlni cu preşedintele Zelenski, împreună cu alţi lideri europeni.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Arme,tancuri,avioane si arme nucleare ptr. Zelenski,

    vrem razboi nuclear sa murim ptr. Ucraina,

    slava ukri 

    1. Vizita lui zelenski prin europa le-a dezvaluit romanilor niste imagini extraordinare prin care au inteles ca zelenski are europa la picioare.Prima imagine ,ar trebui sa ii dea fiori OLENEI dupa ce la vizita din anglia,o ziarista britanica l-a imbratisat cu foc pe zele. In timpul imbratisarii,zele ia spus numarul camerei in care erea cazat si garzile care il pazeau in acea noapte au auzit prin usa numai strigate de placere. Apoi,la intalnirea de la bruxelles,dupa ce sefi de stat si de guverne din ue,au ascultat smeriti cererile lui zele,la sfarsit,au format un culoar pentru a ii multumi lui zele ca ia onorat cu prezenta,aplaudandu-l ca la opera din viena.Singurul care nu a aplaudat a fost Orban al ungariei care le-a spus celorlati participanti ca acest NERO ucrainian arde bisericile cu preoti cu tot.Ca sa marcheze prezenta augustei sale persoane la consiliu,iohannis cu inaltimea lui de ziceai ca este gogeamitu,a venit in sala cu gulerul ridicat ca si interlopi hotarat sa ii dea un cap in gura lui Nehammer. Romanii,chiar sau speriat sa nu cumva austriacul sa ramana fara dinti. cand colo surpriza,ioha la tratat cu c..u.Dupa ce a iesit de la intrunire,ioha,i-a transmis lui ciolacu ca,jupanu in romania este el si nu o sa respecte constitutia intrucat el,este mai presus de lege.Asa ca romanii,sau distrat copios de la ce au vazut la tv.,ca se face la aceste intalniri europene pentru binele lor. Sa fie primit.!

    Cloud Johanis

    In loc sa se ocupe de problema noastra , pe Iohanis il intereseaza sa fie primit de Zelenski !

    Slava Olena

    1. Nu fi nesimtit

    "Am reiterat sprijinul pe toate planurile, atât timp cât va fi nevoie", a scris preşedintele Iohannis, pe Twitter."

    In loc sa ceara raspicat respectarea drepturile romanilor din Ucraina, Plavanul a pus Romania pe toate liniile la dispozitia Ucrainei, iar el insusi s-a pus capra in fatza circarului de la Kiev! Cred ca se rascolesc acum in morminte, marii nostrii voievozi si eroii neamului! 

    1. Ai rabdare sa se termine razboiul si UA va trebui sa dea ceva drepturi la minoritati ca sa intre in UE. Cum a facut si Romania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb