KPMG în România şi UiPath încheie un parteneriat pentru accelerarea transformării digitale a afacerilor

Miscellanea / 21 decembrie 2020

KPMG în România şi UiPath încheie un parteneriat pentru accelerarea transformării digitale a afacerilor

KPMG în România anunţă încheierea parteneriatului cu UiPath pentru dezvoltarea şi furnizarea de soluţii inteligente de automatizare pentru clienţi. Împreună, KPMG în România şi UiPath vor oferi companiilor posibilitatea unei transformări digitale a afacerilor, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Richard Perrin, Partener, Head of Advisory KPMG în România, spune: "KPMG în România dezvoltă de mulţi ani servicii de transformare digitală pentru clienţi, iar echipa noastră include unii dintre cei mai buni experţi în domeniu. Pe măsură ce presiunile competitive cresc, companiile nu mai pot neglija oportunităţile pe care le poate oferi transformarea digitală, ca îmbunătăţire a serviciilor pentru clienţi, dar şi a eficienţei organizaţionale. Acest nou parteneriat cu UiPath va extinde gama de expertiză pe care o putem oferi clienţilor noştri în domeniul RPA".

Anemari Ionescu, Director KPMG în România, Digital Solutions, Centrul de Excelenţă KPMG Lighthouse, afirmă: "Această alianţă reuneşte două capabilităţi unice - excelenţa în servicii de consultanţă şi expertiza dedicată pe industrii. KPMG Romania Lighthouse include o echipa dedicată certificată UiPath. Expertiza acestei echipe este dovedită prin dezvoltarea a peste 100 de roboţi cross- sau specifici nevoilor fiecărei industrii. Aceştia sunt folosiţi de clienţii noştri care activează în domenii precum financiar-bancar, telecomunicaţii, retail, petrol şi gaze, sănătate, agricultură, în diferite departamente inclusiv financiar & contabilitate, resurse umane, vânzări, marketing, legal, risk management. Prin identificarea task-urilor potrivite pentru automatizare şi prin furnizarea expertizei cheie în zona de management al schimbării, echipa KPMG Lighthouse România livrează strategia, proiectarea, dezvoltarea şi capacitatea de implementare necesare transformării modurilor de operare ale clienţilor noştri. Prin aceasta alianţă, KPMG în România este inclusă în lista selectă a partenerilor Diamond UiPath, ceea ce ne motivează şi mai mult în a crea produse inovative cu scopul de a oferi clienţilor noştri optimizarea productivităţii, mai multă eficienţa şi reducere a costurilor."

UiPath are viziunea livrării unei "Intreprinderi Automatizate - Fully Automated Enterprise", în care companiile utilizează automatizarea pentru a-şi debloca întregul potenţial. UiPath oferă o platformă end-to-end pentru automatizare, combinând o soluţie RPA cu un set complet de capabilităţi astfel încât orice organizaţie îşi poate scala operaţiunile digitale cu o rapiditate fără precedent. Prin această alianţă, KPMG în România are posibilitatea să ofere un răspuns mai rapid pentru nevoile complexe ale clienţilor din prezent şi viitor, care intenţionează să îşi reformeze procesele de afaceri cu ajutorul automatizării inteligente, şi poate să le ofere expertiza şi uneltele necesare pentru implementarea RPA la scară largă, mai arată sursa citată.

"Ne face plăcere să lucrăm cu KPMG în România, combinând eforturile noastre pentru a ajuta organizaţiile să decidă cu uşurinţă ce să automatizeze şi cum să avanseze transformarea lor digitală", a declarat Stina Gustavsson, Director Strategic Partnerships EMEA la UiPath. "Combinarea serviciilor KPMG cu platforma noastră de automatizare end-to-end ne permite să ne îmbunătăţim ofertele către clienţii noştri comuni. Capacitatea KPMG de a furniza servicii care susţin organizaţiile pe întregul parcurs de automatizare, de la definirea strategiei la îmbunătăţirea continuă şi inovare, este esenţială pentru furnizarea de noi capacităţi de automatizare."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Să poți disloca plafonații, incompetenți de pe scaun : ALEGERI ÎN DOUĂ TURURI sau robot să le lipească pe frunte ,, prost ".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb