kpnQwest/GTS-România devine GTS Telecom

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Companii / 21 ianuarie 2004

"GTS Telecom", parte a grupului "GTS Central Europe", liderul regional în domeniul serviciilor de comunicaţii de date şi hosting, îşi schimbă numele şi marca din kpnQwest/GTS-România în GTS Telecom. Compania este rezultatul fuziunii operatorilor KPNQwest România şi GTS România şi se poziţionează pe piaţă ca "BusinessAccelerator", operînd sub sloganul "Creăm Standarde pentru Afacerea Ta".

În urma fuziunii, GTS Telecom va continua să opereze aceeaşi infrastructură naţiona-lă şi transfrontalieră de 1,6 Gbit/sec (1580Mbit/sec) prin care va continua să asigure servicii de comunicaţii de date, hos-ting şi voce. La nivelul structurii interne, compania îşi păs-trează integral echipa, continuîndu-şi trendul de creştere prin noi angajări.

Din punct de vedere comercial, GTS Telecom poziţionează o ofertă construită pentru a soluţiona orice problemă de comunicaţie prezentă şi concretă în segmentul companiilor, indiferent de dimensiunea sau de domeniul lor de activitate. Toate serviciile furnizate sunt implementate ca soluţii de comunicaţie pe care GTS Telecom le ges-tionează integral -sau pînă la interfaţa de conectare a clientului. Prin implementarea unor astfel de servicii, clienţii sunt practic incluşi în reţeaua GTS Telecom, iar serviciile de comunicaţie sunt monitorizate permanent, administrate pro-activ şi beneficiază de serviciu Suport Client profesional. Toţi parametrii de calitate ai serviciilor de comunicatie furnizate de GTS Telecom sunt definiţi, specificaţi şi garantaţi contractual, fiind monitorizaţi permanent.

GTS Telecom este parte a GTS Central Europe, liderul regional în domeniul comunicaţiilor de da-te şi al serviciilor de hosting, cu infrastructura proprie de fibră optică şi operaţiuni comerciale în Cehia, Polonia, România, Ungaria şi Slovacia.

GTS Telecom s-a format prin fuziunea firmelor KPNQwest Ro-mâ-nia şi GTS România, prima fiind activă pe piaţa românească încă din 1993, pe atunci sub numele de EUnet România, unul dintre primii furnizori comerciali de servicii internet de pe piaţa de profil.

Compania poziţionează pe piaţa corporativă o gamă completă de soluţii şi servicii de transport, comunicaţii de date TCP/IP, X.25 şi Frame Relay, servicii de hosting şi voce. GTS Telecom deţine propriul DataCenter în Bucureşti, platforma de găzduire prin care asigură mediul fizic protejat, fiabil şi scalabil, pentru ca serverele şi aplicaţiile clienţilor să funcţioneze fără întreruperi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb