Kyndryl îşi extinde strategia tech şi serviciile de integrare pentru a încuraja transformarea digitală a clienţilor săi

V.G.
Companii / 25 octombrie 2022

Kyndryl îşi extinde strategia tech şi serviciile de integrare pentru a încuraja transformarea digitală a clienţilor săi

Kyndryl (NYSE: KD) anunţă astăzi lansarea Kyndryl Consult, o nouă ramură a companiei care combină expertiza vastă de consultanţă a Kyndryl cu soluţii de integrare tehnologică de vârf, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei.

Cu o echipă globală extrem de bine pregătită de consultanţi, arhitecţi de sistem şi dezvoltatori, Kyndryl Consult va ajuta atât noii clienţi, cât şi pe cei existenţi, să se adapteze în medii tehnologice complexe şi să-şi accelereze rezultatele de business.

Conform sursei citate, serviciile vaste ale Kyndryl Consult acoperă expertiza esenţială în procese, strategii şi operaţiuni IT; accelerare cloud nativă şi hibrid; modernizarea aplicaţiilor şi mainframe-urilor; AI data şi analytics; capabilităţi de calcul de reţea, edge computing şi servicii de securitate şi rezilienţă.

"Kyndryl este dispus să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor oriunde s-ar afla aceştia în călătoria lor în cloud, aducând o abordare pragmatică modulară a modernizării IT, indiferent de punctul de plecare. Compania acordă o importanţă deosebită securităţii şi rezilienţei, precum şi o nouă abordare a modului de a inova o infrastructură IT modernă", a declarat Gard Little, Vice President of Research, IDC.

Pe măsură ce companiile din întreaga lume se luptă să atingă câştigurile proiectate din proiectele IT, multe dintre acestea caută noi modalităţi de a stabili un ciclu de agilitate tehnologică, rezilienţă şi îmbunătăţiri de business care permit companiilor să rămână competitive. Kyndryl Consult răspunde acestei provocări unind viziunea de co-creare a Kyndryl Vital şi platforma deschisă de integrare a insight-urilor colectate din date în timp real a Kyndryl Bridge, pentru a rezolva probleme complexe, lucrând alături de clienţi şi parteneri la proiecte ce pot fi realizate şi care aduc rezultate concrete.

Împreună, Kyndryl Consult, Kyndryl Bridge şi Kyndryl Vital Kyndryl reprezintă o abordare închegată, care ajută clienţii să vizualizeze rezultatele pe care le doresc, să proiecteze şi să implementeze soluţiile şi să evalueze rezultatele, în timp ce îşi dezvoltă continuu infrastructurile IT pentru viitor.

"Clienţii au nevoie de un partener de servicii care să fie dispus şi capabil să lucreze alături de ei, de la proiectare până la execuţie şi înapoi la noi descoperiri ce permit proiecte măsurabile de transformare IT", a declarat Mark Slaga, Global Practice Leader, Kyndryl Consult.

"Kyndryl Consult oferă expertiză tehnică profundă, cu o experienţă acumulată pe parcursul a mai multor decenii de proiecte de succes în diferite industrii, împreună cu o platformă tehnologică stabilă susţinută de un ecosistem larg de parteneri care pot ajuta companiile să găsească rezolvarea problemelor, să depăşească provocările şi să inoveze continuu pentru a-şi atinge obiectivele de afaceri", a adăugat Mark Slaga.

Datorită accesului la un ecosistem global puternic de parteneri şi conexiuni al Kyndryl, Kyndryl Consult îi ajută pe clienţi să genereze rezultate financiare mai puternice şi pune la dispoziţie soluţii şi strategii tehnologie pentru a proiecta, implementa şi atinge obiectivele lor de transformare digitală. Cu o experienţă esenţială de zeci de ani, Kyndryl Consult se concentrează pe crearea unui cadru propice de modernizare continuă a domeniului IT.

"Am ales Kyndryl Consult ca partener de încredere pentru transformarea IT la nivelul întregului campus al Spitalului Universitar din Mainz. În calitate de furnizor de infrastructură critică în sectorul german de asistenţă medicală, am apelat la Kyndryl pentru expertiza sa dovedită în serviciile de consultanţă orientate către client şi know-how-ul din industrie", a declarat dr. Christian Elsner, CFO, Centrul Medical Universitar din Mainz, Germania.

"Arhitecţii de sistem şi consultanţii Kyndryl ne ajută să regândim şi să modernizăm infrastructura, să simplificăm procesele IT complexe precum şi în migrarea centrului de date cu viteză şi siguranţă. Accesând prezenţa lor locală şi competenţele globale deopotrivă, am beneficiat de abordarea Kyndryl, independentă de furnizor, dar şi de ecosistemul extins de parteneri şi aşteptăm cu nerăbdare continuarea colaborarii cu Kyndryl Consult", a adăugat Elsner.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb