LANSARE ÎN PREMIERĂ MONDIALĂ, LA BUCUREŞTI Vodafone şi Lenovo au lansat Smart Tab III

V.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 septembrie 2013

Vodafone România a lansat, ieri, la Bucureşti, noua tabletă Vodafone Smart Tab III 10, un gadget dezvoltat de Lenovo. România şi Germania sunt cele două ţări unde compania britanică a lansat noua tabletă, în premieră mondială. Conform anunţului făcut de companie, noul Vodafone Smart Tab III 10 dispune de un ecran de 10,1 inchi, cu o rezoluţie de 1200x800 pixeli. Tableta funcţionează pe sistemul de operare Android 4.2 şi dispune de un procesor QuadCore de 1,2 GHz, alături de o memorie RAM de 1 GB. Utilizatorii tabletei beneficiază atât de o cameră frontală, de 0,3 mega-pixeli, cât şi de una principală, de 5 mega-pixeli. Capacitatea de stocare a noii tablete este de 16 GB. De asemenea, versiunea de 7 inchi a Vodafone Smart Tab III va fi disponibilă în perioada imediat următoare.

Potrivit comunicatului Vodafone România, noua tabletă va fi disponibilă atât utilizatorilor individuali, cât şi clienţilor serviciilor de business, noi şi existenţi, la preţuri ce pornesc de la 184 de euro, împreună cu abonamentul Internet Tab Plus, pe o durată de doi ani. De asemenea, utilizatorii Vodafone pot achiziţiona noua tabletă şi în rate egale, de 10 euro pe lună, alături de un abonament la internet de 12 euro lunar. Fără abonament, noua tabletă este disponibilă la preţul de 299 de euro.

Lenovo este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de computere personale din lume, care este prezent în peste 160 de ţări. Cifra de afaceri de anul trecut a producătorului a fost de 34 de miliarde de dolari. Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care numără aproximativ 409 milioane de clienţi. Grupul are divizii in 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreaga lume.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb