Lanţul american de cafenele Gloria Jean"s se extinde şi la noi

B.P.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 19 ianuarie 2005

Gloria Jean"s, lider mondial în furnizarea de specialităţi de cafele aromate, a deschis ieri primul său coffee-shop din România, încasările de miercuri, 19 ianuarie, fiind destinate ajutorării victimelor valurilor ucigaşe din Asia. "Acum zece luni am decis să începem afacerea şi activitatea în România, contractul de Master Franciză fiind semnat în octombrie 2004. Acest contract acoperă România, Ungaria şi Bulgaria, dar pentru că mai aveam inves-tiţii în România am început de aici. Primul coffee-shop a fost deschis în Plaza Romania, dar avem deja semnat contractul pentru deschiderea altuia în City Mall-ul ce se va deschide în zona Pieptănari, şi avem în vedere o altă cafenea în zona Pieţei Universităţii. De asemenea, avem discuţii şi suntem pe cale de a semna cu Iulius Mall din Timişoara, ce se va deschide în septembrie", a precizat Alper Corut, director Gourmet Products Servicii.

În coffee Shop-ul din Plaza România, Gloria Jean"s oferă peste 50 de sortimente de cafele şi o gamă variată de ceaiuri fine, printre produsele oferite numărîndu-se vanilla caramelate (espresso, sirop de vanilie-caramel, lapte cald şi spumă de lapte), Irish Nut Creme (espresso, ciocolată albă, sirop irish creme, sirop de arahide, lapte cald şi frişcă), banana chillers (cafea rece, ciocolată Ghirardelli, piure de banane amestecate cu gheaţă, topping frişcă şi fulgi de ciocolată), white cioc caramel (capucino rece, ciocolată albă, biscuiţi Oreo, sirop caramel cu gheaţă, frişcă şi decor caramel), piure de banane, de zmeură, de căpşune, amestecate cu gheaţă etc.

GJ deţine peste 430 de magazine şi cafenele, în 37 de state din SUA şi 11 ţări din lume, majoritatea fiind în franciză. Compania foloseşte numai boabe de cafea Arabică de cea mai fină calitate, selectînd numai doi la sută din cele mai bune boabe de cafea.

Cu sediul central în Irvine, California, GJ Gourmet Coffee este parte a Dietrich Cofee Inc. În România este adusă de acţionarii Enmer Holding. Gourmet Products Servicii SA a fost înfiinţată ca Franciză Master pentru România. Compania poa-te deschide propriile magazine şi să francizeze către terţi.

ENER Holding este o companie care operează în domeniul construcţiilor, turismului şi energiei în Turcia şi România. În domeniul construcţiilor, ENER Constructions este specializată în lucrări de infrastructură, inclusiv tratarea şi furnizarea de apă, precum şi construcţia de drumuri. De asemenea, compania are experienţă în construcţia de locuinţe şi alte clădiri civile. În domeniul energetic, ENER Energy operează o centrală electrică de 24 de megavaţi în Van - Turcia. ENER Turism deţine un sat de vacanţă cu o capacitate de 12.000 de locuri în Antalia, care este operat de către Club Med din Franţa. În România, în sectorul turistic, ENER Holding deţine hotelul Majestic şi este partener în consorţiul care a finalizat porţiunea dintre Fundulea şi Lehliu a autostrăzii Bucureşti-Constanţa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb