Leader Team Broker estimează că ponderea asigurării de răspundere contractuală se va dubla în acest an

R.S.
Bănci-Asigurări / 10 aprilie

Alexandra Elena Durbacă, CEO Leader Team Broker de asigurare

Alexandra Elena Durbacă, CEO Leader Team Broker de asigurare

Leader Team Broker estimează că ponderea asigurării de răspundere contractuală Amazon în totalul businessului se va dubla în acest an. Compania de brokeraj din România a fost prima care a introdus asigurarea Amazon pe piaţa locală şi printre primii din Europa, oferind un produs complex şi complet, în conformitate cu cerinţele retailerului american, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, asigurarea de răspundere a producătorului faţă de Amazon - Amazon Seller (FBA) Insurance- este o poliţă special concepută pentru companiile care vând produse prin intermediul cunoscutei platforme de retail, produs pe care Leader Team Broker l-a lansat în septembrie 2021, pentru a acoperi obligaţia contractuală introdusă de gigantul de retail online în relaţia comercială cu sellerii care obţin peste 10.000 de dolari din vânzările prin reţeaua online. Mai mult de jumătate din marfa tranzacţionată pe Amazon este vândută de către terţi, fără ca retailerul online să o poată verifica. În acest context, Amazon a introdus această poliţă, pentru a acoperi eventualele daune provocate cumpărătorilor de mărfurile vândute prin intermediul platformei.

Leader Team Broker de asigurare vinde poliţa Amazon la nivel internaţional, iar cele mai multe cereri vin din ţările nordice şi cele baltice, cum ar fi Islanda, Finlanda, Norvegia, Suedia, Estonia, Letonia şi Lituania, se arată în comunicat.

"Am fost primii care au conceput şi lansat această poliţă, atunci când Amazon a introdus obligativitatea asigurării de răspundere a producatorului, şi oferim un produs complex, inclusiv un certificat de asigurare, care respectă toate cerinţele retailerului american. Poliţele noastre sunt disponibile pentru companii atât din Europa, cât şi din America, iar, pe anumite ţări, clienţii care apelează la noi au posibilitatea de a alege din ofertele a doi asigurători acceptaţi de Amazon. De exemplu, pentru piaţa americană, avem parteneriat cu cel mai mare grup de asigurare din SUA pe e-commerce şi putem oferi asigurarea Amazon companiilor de peste Ocean prin intermediul acestor parteneri. Poliţa Amazon este unul dintre produsele noastre cel mai bine vândute în Europa şi, pe măsură ce tot mai mulţi selleri se înrolează în reţeaua Amazon iar interesul pentru această asigurare creşte, ne aşteptăm ca, în 2024, ponderea asigurării Amazon în businessul nostru să se dubleze", a declarat Alexandra Elena Durbacă, CEO Leader Team Broker de asigurare, conform sursei citate.

Asigurarea de răspundere contractuală Amazon poate fi obţinută rapid, cu un simplu apel telefonic către consultanţii Leader Team Broker, care pot oferi o cotaţie de preţ în maximum 48 de ore, iar contractul de asigurare poate fi semnat într-un interval de timp care nu depăşeşte 72 de ore. Poliţa are acoperire oriunde în lume, inclusiv în SUA şi Canada, astfel încât clienţii sunt protejaţi indiferent în ce zonă a lumii tranzacţionează pe Amazon, se precizează în comunicat.

Asigurarea vândută de Leader Team Broker are rating A+ acordat de S&P şi AM Best (condiţie impusă de Amazon) şi acoperă daune de până la 1 milion de dolari, provocate cumpărătorilor de produsele vândute pe Amazon, este notat în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb