Leader Team Broker lansează "Asigurarea de răspundere contractuală Amazon"

S.B.
Bănci-Asigurări / 2 septembrie 2021

Alexandra Elena Durbacă, CEO Leader Team Broker

Alexandra Elena Durbacă, CEO Leader Team Broker

Leader Team Broker lansează "Asigurarea de răspundere contractuală Amazon" - Amazon Seller (FBA) Insurance, o poliţă concepută pentru companiile locale care vând produse prin intermediul cunoscutei platforme de retail, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Împreună cu partenerii de pe piaţa LLOYD'S (Londra), Leader Team Broker a creat noul produs pentru a acoperi obligaţia contractuală introdusă de gigantul de retail online în relaţia comercială cu toţi sellerii.

Până la finalul lunii octombrie, companiile care vând produse prin intermediul platformei Amazon şi realizează o cifră de afaceri de cel puţin 10.000 USD lunar au obligaţia să prezinte o asigurare de răspundere contractuală. Cei care nu pot face dovada acestei poliţe riscă să fie delistaţi de pe Amazon.

"Asigurarea este acceptată de Amazon şi are acoperire oriunde în lume, inclusiv în SUA şi Canada. Produsul acoperă daune de până la 1 milion de dolari, provocate de produsele pe care sellerii le vând pe Amazon (general liability, product liability, commercial general liability etc.). Se ştie că oricine poate deveni trader pe platforma americană şi poate vinde pe Amazon diferite produse fabricate în China sau în alte ţări. De luna aceasta, compania americană a decis să solicite o poliţă de răspundere profesională şi de răspundere generală, pentru eventualele daune produse clienţilor de mărfurile vândute de terţi prin intermediul platformei. Produsul lansat de noi şi partenerii noştri de pe piaţa LLOYD'S se potriveşte perfect cu solicitarea Amazon, pentru această categorie de clienţi. Asigurarea are rating A+ dat de S&P si AM Best, de asemenea condiţie impusă de Amazon", a declarat Alexandra Elena Durbacă, CEO Leader Team Broker.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb