Leasing-ul imobiliar - peste 20% din totalul finantarilor imobiliare in urmatorii 5 ani

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 18 iunie 2008

Începând cu luna iunie a acestui an Mortgage Capital Group pune la dispoziţia celor interesaţi un nou serviciu de finanţare imobiliară şi anume, soluţia de leasing imobiliar. Este o soluţie foarte utilizată în majoritatea ţărilor europene, iar în România este încă la început. Estimăm că în următorii cinci ani leasingul imobiliar va reprezenta peste 20% din totalul finanţărilor imobiliare din România ", a declarat Bogdan Furnică, managing partner MCG.

Mortgage Capital Group (MCG) are pentru început ca parteneri în dezvoltarea acestui serviciu 6 din cele mai importante instituţii financiare nebancare ce activează pe piaţa din ţara noastră. Avantajele oferite de acest serviciu faţă de creditele imobilare constau în protejarea capitalului propriu, deductibilitatea ratelor de leasing, precum şi în posibilitatea acordării leasingului în funcţie de cifra de afaceri a clientului.

Perioada de timp necesară acordării unui astfel de credit este de cele mai multe ori mai scurtă decât cea necesară pentru un dosar de credit ipotecar la bancă, aproximativ de 3 săptămâni. MCG oferă acest serviciu fără plafon maxim de finanţare, perioadă maximă de rambursare a creditului fiind de 20 de ani. Prin leasing-ul imobilar se pot finanţa în condiţii avantajoase clădiri, spaţii comerciale sau industriale, apartamente, precum şi terenuri intra şi extravilane.

"Estimăm că până la finalul anului volumul finanţărilor prin leasing imobiliar intermediate de MCG se va cifra la aproximativ 5 milioane de euro, majoritatea tranzacţiilor fiind constituite din terenuri şi apartamente cu valori între 150.000 şi 500.000 euro.", a adăugat Bogdan Furnică.

MCG, cunoscută în piaţă ca şi "Credit UP" este broker de credite ipotecare şi face parte dintr-un grup de firme cu activităţi de intermediere financiară şi asigurări. Serviciile de consultanţă sunt oferite clienţilor gratuit, "Credit UP" având asigurat un comision de la instituţiile financiare şi nefinanciare partenere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb