LEMET a deschis magazinul LEMS din Câmpina cu o investiţie de circa 20 milioane lei

T.B.
Companii / 26 martie

LEMET a deschis magazinul LEMS din Câmpina cu o investiţie de circa 20 milioane lei

LEMET, unul dintre producătorii de mobilă la nivel naţional şi unul dintre retailerii prin brand-ul LEMS, a deschis de curând, magazinul LEMS din Câmpina, jud. Prahova, se arată într-un comunicat al LEMS, remis redacţiei. Showroom-ul de mobilă LEMS are o suprafaţă de aproximativ 4000 mp şi a necesitat o investiţie de circa 20 milioane lei. Accentul a fost pus pe materiale de calitate, spaţiu verde şi locuri de parcare. Concret, s-a dorit maximizarea confortului şi oferirea unei experienţe cât mai plăcute clienţilor, potrivit sursei.

Investiţia include şi o centrală fotovoltaică desfăşurată pe o suprafaţă de 1500 mp. Instalaţia de 210 kW produce anual 250 MWh şi reduce emisiile de CO2 cu 120t în fiecare an, adaugă sursa citată.

Extinderea magazinelor LEMS s-a produs de-a lungul anilor în municipiile şi oraşele României, astăzi având o reţea de 70 de magazine în ţară.

Potrivit comunicatului, "Geografia extinderii reţelei de magazine LEMS este una complexă, întotdeauna gândită şi plănuită cu mult timp înainte. Când deschidem un nou magazin ţinem cont de cererea de pe piaţa zonală, de magazinele LEMS pe care le avem deja în zonă şi de o serie de alţi factori calculaţi cu rigoare", a declarat Costin Rujoiu, director vânzări LEMET.

Toate magazinele sunt amenajate la aceleaşi standarde înalte de design şi de calitate, care se identifică ca făcând parte din brandul LEMS. "Showroom-urile noastre sunt proiectate pe ideea de "acasă", gândite pentru a crea o atmosferă plăcută şi reconfortantă, pentru oricine ne trece pragul", a adăugat Daniel Belu, director marketing LEMET, conform sursei.

Magazinele LEMS, evoluţie pozitivă în 2023

LEMS a înregistrat o cifră de afaceri în creştere, faţă de anul precedent, până la 330 milioane lei. Investiţiile continue şi susţinute din ultimii ani în extinderea reţelei de magazine, soluţiile de finanţare în rate fără dobândă oferite clienţilor, calitatea foarte bună, preţurile atrăgătoare şi brand-ul 100% românesc, au stimulat vânzările în această perioadă a anului, se mai arată în comunicat.

Showroom-urile reţelei de magazine de mobilă LEMS oferă o gamă diversificată de produse de creditare, transmite compania.

"Oferim clienţilor noştri cele mai bune posibilităţi de achiziţie pentru a-şi cumpăra configuraţiile de mobilier dorite. În acelaşi timp ţinem seama şi de procesul de achiziţie, nu doar de mobila pe care o cumpără clientul nostru", a spus Adina Rizea, director general adjunct LEMET, arată datele comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb