Lemet a investit 1,3 milioane lei în deschiderea unui nou magazin de mobilă în Botoşani

E.D.
Companii #Construcţii / 15 iulie 2014

Lemet a investit 1,3 milioane lei în deschiderea unui nou magazin de mobilă în Botoşani

Compania Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă din România, a investit 1,3 milioane lei într-un nou magazin din reţeaua sa, deschis la Botoşani, al doilea din zona Moldovei, după inaugurarea din Oneşti, de la începutul lunii, informează un comunicat al companiei remis astăzi redacţiei.

Magazinul LEM'S din Botoşani acoperă o suprafaţă de 1.600 metri pătraţi şi este unul dintre cele mai mari magazine LEM'S la nivel naţional. Reţeaua de magazine sub brandul LEM'S ajunge la o suprafaţă totală de retail de peste 66.000 de metri pătraţi.

"Am decis să relocăm magazinul din Botoşani când s-a dovedit că cei 400 metri pătraţi erau insuficienţi faţă de cererea de mobilier la nivel local. Am văzut că în localitate nu exista un alt magazin de profil cu o suprafaţă de peste 1.000 metri pătraţi, deci cu o gamă variată de produse. Alte câteva oraşe sunt supuse în prezent unei analize, urmând să decidem care sunt cele în care trebuie să avem o prezenţă mai mare. Bucureşti este unul dintre oraşele vizate pentru extindere", arată Adrian Rizea, directorul comercial al reţelei strategia de extindere.

În primele trei luni ale anului, vânzările în magazinele Lem's au ajuns la 40,18 milioane de lei, în creştere cu 10 procente faţă de aceeaşi perioadă din 2013.

Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM'S pentru desfacerea produselor sale. În prezent, reţeaua LEM'S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 mp de retail amenajaţi în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM'S activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991. Halele de producţie acoperă o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricii de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri prelucrate tip PAL. În reţeaua LEM'S lucrează peste 1.350 de angajaţi.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb