Lenovo semnează un acord de sponsorizare cu echipa de Formula 1 AT&T Williams

Comunicat Lenovo
Ziarul BURSA #Companii #IT / 9 februarie 2007

Prin semnarea unui acord, Lenovo devine sponsor principal al echipei

Lenovo, lider tehnologic şi producătorul celor mai bine realizate PC-uri din lume, a anunţat semnarea unui acord de sponsorizare cu echipa de Formula 1 AT&T Williams - unul dintre concurenţii majori din Campionatul Mondial de Formula 1. Anunţarea acordului s-a făcut la sediul AT&T Williams din apropiere de Oxford, Marea Britanie, în cadrul ceremoniei de lansare a noului model de monopost cu care piloţii AT&T Williams vor participa la curse în 2007.

Tehnologia Lenovo va fi utilizată de echipa AT&T Williams în toate activităţile sale, de la operaţiunile de verificare a aprinderii motorului, până la cele de pregătire a cursei şi inventariere. Brand-ul Lenovo va fi prezent, cu maximă vizibilitate, pe automobilele celor doi piloţi ai AT&T Williams, Nico Rosberg şi Alex Wurz, pe tot parcursul anului 2007.

"Lenovo este o companie internaţională ce are ca prioritate inovaţia tehnologică. Fără îndoială că această preocupare constantă a partenerului nostru ne va ajuta să atingem performanţa maximă în Formula 1," a declarat Frank Williams, leaderul echipei AT&T Williams.

"În cursele de Formula 1, echipele se bazează foarte mult pe folosirea tehnologiei informaţiei şi implicit a calculatoarelor. Date fiind inovaţiile tehnologice, fiabilitatea şi performanţa oferite de PC-urile Lenovo, suntem convinşi că echipa noastră va beneficia în 2007 de cele mai avansate tehnologii ale momentului," a declarat Alex Burns, Chief Operating Officer, Williams.

Formula 1 este un domeniu care se bazează pe activităţi de calcul şi prelucrare a datelor, pe investiţii uriaşe în inovare şi dezvoltare, şi care, prin urmare, depinde foarte mult de tehnologia informaţiei. Utilizarea eficientă a computerelor reprezintă un element-cheie în procesul strategic de alocare a resurselor. Aceste decizii contribuie la asigurarea succesului echipei pe pistă. AT&T Williams va beneficia de la Lenovo de PC-uri de înaltă performanţă, robuste şi extrem de fiabile.

"Lenovo produce cel mai bine realizate PC-uri din lume. Ne dorim să colaborăm cu echipa de ingineri de la AT&T Williams, pe fondul mediului dinamic al curselor de Formula 1," a declarat Deepak Advani, Senior Vice President şi Chief Marketing Officer, Lenovo. "Cursele de Formula 1 oferă o oportunitate deosebită pentru creşterea popularităţii brand-ului Lenovo pe pieţe importante din întreaga lume şi pentru a ne prezenta produsele şi înalta lor fiabilitate. Cursele de Formula 1 sunt un sport în care tehnologia performantă este esenţială. Suntem onoraţi să ne alăturăm echipei AT&T Williams şi suntem motivaţi de ideea că vom putea colabora cu această echipă şi cu partenerii săi pentru a consolida brand-ul Lenovo şi popularitatea curselor de Formula Unu."

PC-urile Lenovo vor juca un rol important pentru echipa AT&T Williams. Astfel, un notebook Lenovo va contribui în mod esenţial la procesul de pornire a monopostului de Formula 1, înainte de fiecare cursă, antrenament sau test. PC-urile Lenovo vor susţine operaţiunile de cercetare, testare, dezvoltare şi producere a automobilelor de curse desfăşurate de inginerii AT&T Williams. Computerele Lenovo vor ajuta piloţii AT&T Williams în etapele de analiză a datelor, precum şi echipa de conducere în procesele de marketing, logistică, pregătire a curselor, inventariere, dar şi în relaţiile cu clienţii, sponsorii şi furnizorii, în operaţiunile financiare sau de strategie.

Despre Lenovo

Lenovo este o companie internaţională dedicată realizării celor mai bune PC-uri din lume. Modelul de afaceri al Lenovo se bazează pe inovaţie, eficienţă operaţională şi satisfacţie a clienţilor, concentrându-se şi asupra investiţiilor pe pieţele emergente. Formată în urma achiziţionării de către Lenovo Group a fostei Divizii de Calculatoare Personale a IBM, compania dezvoltă, creează şi lansează pe piaţa mondială produse şi servicii tehnologice de înaltă calitate, sigure şi uşor de utilizat. Lenovo deţine importante centre de cercetare în Yamato - Japonia; Beijing, Shanghai şi Shenzhen - China şi Raleigh, Carolina de Nord.

Despre AT&T Williams

AT&T Williams este una dintre cele mai importante echipe de Formula 1 din lume, deţinând 16 titluri FIA în cadrul Campionatelor Mondiale de Formula 1 şi 113 victorii în curse Grand Prix. În prezent, Williams F1 are aproximativ 520 angajaţi şi un campus tehnologic de 40 hectare, cu sediul în inima Motorsport Valley din zona rurală a Oxfordshire, Marea Britanie. Compania este unică în poziţia sa de participant la Campionatul Mondial FIA de Formula 1, ca fiind singura organizaţie din lume al cărui scop exclusiv este de a participa la curse.

Activitatea de bază a companiei este proiectarea şi producerea de automobile de curse pentru Formula 1, precum şi utilizarea vastei sale experienţe în domeniu pentru coordonarea participării echipei la cursele de Grand Prix ale fiecărui sezon. Compania a fost înfiinţată în 1978 şi este proprietatea privată a lui Sir Frank Williams şi a vechiului său partener de afaceri, Patrick Head.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb