Leonardo alege soluţia Soft1ERP ca parte a noii strategii pe piaţa locală

Simona Grigorescu
Companii / 8 septembrie 2015

SoftOne România, unul dintre furnizorii de servicii ERP şi Cloud, împreună cu partenerul său din Cluj-Napoca, ERP Concept Solutions, implementează Soft1 ERP, soluţie de business internaţională, în cadrul reţelei de magazine de încălţăminte şi marochinărie Leonardo Shoes Market SA, ca parte a noii strategii a retailerului pe piaţa locală, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

De asemenea, compania a ales soluţia oferită de SoftOne datorită funcţionalităţilor specifice industriei în care activează şi vizează îmbunătiţirea productivităţii cu cel puţin 35%, optimizarea costurilor, monitorizarea calităţii produselor, fluidizarea vânzărilor, gestionarea eficientă a stocurilor, optimizarea proceselor de fabricaţie şi distribuţie.

"Automatizarea operaţiunilor unei companii precum Leonardo Shoes Market SA este o provocare şi suntem fericiţi să facem parte din noua lor strategie. Instalarea on-premise este cea mai bună alegere în cazul Leonardo Shoes Market SA, întrucât compania are numeroase magazine în toată ţara şi necesită o infrastructură IT foarte bine pusă la punct", a declarat Liviu Buligan, executive manager, SoftOne România.

"Soft1ERP va asigura rapiditate în operare, configurabilitatea rapoartelor şi meniurilor de către useri, flexibilitate, raport cost-functionalităţi optim, controlul şi costurile inventarului, precum şi functionalităţi specifice industriei în care activează", a mai precizat managerul.

"Alegerea soluţiei SOFT1 ERP a fost rezultatul unei munci în echipă şi doar în momentul în care am fost convinşi că putem depăşi provocările procesului de implementare am decis să deschidem calea negocierilor finale în vederea achiziţionării acestei soluţii. Atât în timpul negocierilor cât şi acum în perioada de implementare, solicitările noastre au găsit un răspuns prompt, ceea ce ne face să fim încrezători în alegerea făcută", a declarat Dora Berende, director general Leonardo Shoes Market SA.

Astfel, partenerul SoftOne ERP Concept Solutions beneficiază de o experienţă vastă şi implementează soluţii Soft1 în companii din varii industrii.

SoftOne România are în prezent o reţea dezvoltată de parteneri în toată ţara, cu expertiză în vânzarea şi implementarea aplicaţiilor Soft1. La nivel naţional, strategia companiei din acest an este de a-şi dubla reţeaua de parteneri, pentru a fi prezentă în toate judeţele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb