Leroy Merlin a investit două milioane de euro în relocarea magazinului din Electroputere Parc Craiova

F.D.
Companii / 19 iunie

Leroy Merlin a investit două milioane de euro în relocarea magazinului din Electroputere Parc Craiova

Leroy Merlin, retailer specializat în construcţii, decoraţiuni şi grădinărit, a inaugurat astăzi noul magazin din Electroputere Parc, Craiova, relocat în acelaşi centru comercial, pe o suprafaţă extinsă. Investiţia totală în procesul de relocare se ridică la 2 milioane euro, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Noul Leroy Merlin din Electroputere Parc are suprafaţă totală de 14.750 metri pătraţi, faţă de 12.600 metri pătraţi anterior, numără circa 400 de locuri de parcare şi un personal format din 160 de angajaţi bine pregătiţi, care le va asigura clienţilor consultanţă pentru o experienţă de cumpărături eficientă.

În noul magazin de DIY, craiovenii şi nu numai, vor avea acces la o ofertă cu produse din categorii variate, de la materiale de construcţii, grădinărit, decoraţiuni, sanitare, unelte, produse pentru renovarea casei, sau soluţii pentru proiecte de casă - băi şi bucătării etc. Clienţii vor avea acces inclusiv la showroom-ul de bucătării care prezintă şi gama DELINIA ID, marcă proprie Leroy Merlin, concept extins în toate magazinele din ţară.

Totodată, cei care vor păşi pragul Leroy Merlin Craiova vor avea la dispoziţie toată gama de servicii şi soluţii utile, specifice magazinelor Leroy Merlin, de la serviciul de ferestre PVC la comandă, la cel de configurare 3D a bucătăriei, montaj al bucătăriei, plata în rate cu cardul de debit sau serviciul de finanţare prin partenerul Oney.

"Motivul principal pentru care am decis relocarea din Electroputere Parc a fost feedback-ul primit de la craioveni. Sunt clienţi ataşaţi de casele lor, care ne trec pragul în număr ridicat zilnic, apreciază produsele Leroy Merlin, serviciile şi consultanţă primită de la colegii noştri. Aşa că ne-am dorit să le punem la dispoziţie un spaţiu mai generos, cu focus pe zone cheie de achiziţie - de la materiale de construcţii, la grădină şi proiecte pentru casă. În plus, ne-am asigurat că le oferim în continuare toate serviciile şi soluţie specifice Leroy Merlin, de la comandă online, la cea telefonică sau de rezervare şi ridicare din magazin, cu aceeaşi garanţie a calităţii, respectiv preţuri mici, în fiecare zi ", declară Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb