Liberalii se reunesc în Consiliul Naţional, după demisia lui Cîţu

M.G.
Politică / 3 aprilie 2022

Liberalii se reunesc în Consiliul Naţional, după demisia lui Cîţu

Pe ordinea de zi - convocarea Congresului extraordinar

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte, astăzi, după demisia lui Florin Cîţu de la conducerea partidului. Prim-vicepreşedintele liberal Lucian Bode a anunţat că pe ordinea de zi se va afla un singur punct, convocarea Congresului extraordinar pe 10 aprilie, potrivit Agerpres.

Consiliul Naţional, care va avea loc începând cu ora 12,00, va fi precedat de şedinţa Biroului Politic Naţional, la ora 10,00, unde, potrivit lui Bode, va fi numit un preşedinte interimar al partidului, până la Congres.

Decizia convocării Consiliului Naţional al PNL a fost luată, vineri, într-o şedinţă a Biroului Executiv care s-a desfăşurat în sistem de videoconferinţă, potrivit unor surse liberale.

Conform surselor citate, decizia în BEx a fost luată cu 45 de voturi din 45 de membri prezenţi.

Florin Cîţu şi-a anunţat, sâmbătă, demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

"Aş fi vrut să îmi prezint demisia în faţa colegilor mei. Nu s-a putut, nu au fost acolo, aşa că doar am înregistrat-o la partid. Din acest moment am demisionat din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal", a declarat Cîţu.

Şi secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, şi-a anunţat demisia, precizând că intenţionează să renunţe şi la funcţia de ministru al Investiţiilor.

"În zilele următoare, când voi avea posibilitatea să am o discuţie cu domnul Nicolae Ciucă, aş vrea, în urma acestei discuţii, să-mi înaintez demisia şi din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene având în vedere faptul că am plecat într-o echipă care, (...) ca orice echipă, se baza şi pe încredere (...). Sunt convins că, la momentul ăsta, nu mai putem vorbi de acest gen de încredere şi de coeziune de care e nevoie într-o echipă guvernamentală, aşa că voi avea o discuţie cu domnul prim-ministru şi voi face acest gest", a afirmat Vîlceanu, la sediul PNL.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Waw,daca si urmatorul este tot la fel de minunat precum orban si cutu....

    PNL este istorie, nimeni nu ii mai voteaza si ei stiu asta. Este o zbatere ca sa mai creasca, dar sunt gata. Nu poti sa tradezi o tara sa o jecmanesti si sa nu dispari de pe scena politica. Daca mai stau putin cu PSD vor fi asimilati de acestia. PNL il tine de 3 ani in brate pe Ministrul Energiei un om care a distrus energia Romaniei si a jecmanit populatia. Energie electrica 100-200% crestere, nu-i asa suntem producatori, gaz 300-1000% crestere, nu-i asa avem gaz, RCA100-200% nu au facut nimic, ne-au jecmanit, ulei 2-3 ori mai mare, nu-i asa suntem tara producatoare, paine crestere 50%, mancare crestere 50%, materiale de constructii 100-300%, benzina si motorina crestere 120%, preturi mai mari ca in Austria, nu-i asa ca ei au petrol. PSD, PNL si UDMR jecmanitorii populatiei, mafioti, tradatori si hoti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb