"Libertatea" SA Cluj Napoca va utiliza sistemul informatic integrat "Siveco Applications"

Dragoş Rizea
Ziarul BURSA #Companii #IT / 9 februarie 2004

"Libertatea" SA Cluj Napoca a optat pentru achiziţionarea sis-temului informatic integrat SIVECO Applications ale cărui soluţii au fost dezvoltate de" Siveco România".

"Selectarea furnizorului a fost un proces de durată şi deosebit de dificil, pe parcursul căruia am urmărit o serie de indicatori care să reflecte funcţionalitatea, raportul preţ/performanţă, încadrarea în buget, tehnologia utilizată, metodologia de implementare şi know-how-ul viitorilor parteneri" , declară domnul Mihai-Cristian Mihuţ, Director IT la "Libertatea" SA. Conform clauzelor contractuale, Siveco România va implementa la "Libertatea" SA Cluj Napoca următoarele componente din Pachetul Integrat Siveco Applications: managementul financiar-contabil, managementul mijloacelor fixe, managementul contractelor, managementul resurselor umane, managementul activităţii de mentenanţă, managementul stocurilor şi al aprovizionării, managementul producţiei, oferind asistenţă tehnică pe parcursul implementării şi timp de un an de la finalizarea acesteia.

"Formula noastră de succes pune în prim plan grija faţă de clienţi, grija faţă de calitate numărul clienţilor noştri locali a sporit într-un an cu 60%, ajungînd la 210, în condiţiile în care 1800 de beneficiari din 30 de ţări folosesc azi produse Siveco" declară doamna Irina Socol, directorul general al companiei "Siveco România". Conform studiului IDC privind piaţa ERP pentru 2002, "Siveco România" este furnizorul de soluţii ERP (Enterprise Resource Planning) cu cea mai ridicată rată anuală de creştere (57%) a marketshare-ului. În ultimii doi ani, compania a cîştigat o importantă cotă de piaţă, în 2002 deţinînd 10,8% din piaţa de soluţii ERP.

Atît în 2001 cît şi în 2002 soluţia "Siveco Applications" s-a situat pe primul loc între soluţiile româneşti de gestiunea resurselor întreprinderii, iar "Siveco România" este între primii trei furnizori de produse ERP din România.

Compania "Libertatea" SA produce o gamă largă de produse pentru dormitoare, camere de zi, sufragerii, mobilă tapiţată în stilul rustic francez, german, suedez, colonial sau modern iar 90% din totalul cifrei de afaceri este realizat din exportul în Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb